Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg
- Adres: 37-400 Nisko, Pl. Wolności 15
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8433400 , fax. 015 8433401
- Data zamieszczenia: 2014-10-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
Pl. Wolności 15 15
37-400 Nisko, woj. podkarpackie
tel. 015 8433400, fax. 015 8433401
REGON: 00032107500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Ilości przewidywanego szacunkowego zamówienia rocznego wymienione poniżej wyliczone zostały na pełny stan osadzonych i w zależności od potrzeb mogą ulec zmniejszeniu. Część I (Wędliny); 1. Kiełbasa mortadela drobiowa- 710, 2. Parówki drobiowe- 710 3. Blok golonkowy- 1420, 4. Kiełbasa golonkowa- 1420, 5. Kiełbasa lencz- 1420, 6. Kiełbasa szynkowa- 1420, 7. Kiełbasa zwyczajna- 1790, 8. Pieczeń rzymska- 1470, 9. Przysmak golonkowy- 710, 10. Mielonka wieprzowa- 1420, 11. Kiełbasa mortadela- 1495, 12.Kiełbasa parówkowa- 1155, 13. Parówki cienkie- 1420, 14. Szynka gotowana- 160, 15. Pasztetowa- 700, 16. Pasztet wieprzowy (zapiekany)- 700, 17. Salceson włoski- 700, 18. Kaszanka- 1140; Część II (Mięsa, tłuszcze i podroby);1. Słonina- 650, 2. Smalec- 650, 3. Mięso gulaszowe (wieprzowe)- 2450, 4. Mięso wołowe z/k (antrykot)- 600, 5. Mięso wołowe b/k- 690, 6. Mięso mielone (wieprzowo- wołowe)- 1620, 7. Boczek surowy- 860, 8. Schab z/k- 340, 9. Wątroba wieprzowa- 1522; Część III (Mięso drobiowe-świeże); 1- Kurczak Ćwiartka z grzbietem-800, 2. Kurczak skrzydło- 700. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie..
Dodano: 2015-09-11 - Dostawa żywności (towaru) przeznaczonego na potrzeby bieżące żywienia żołnierzy w jednostkach wojskowych będących na zaopatrzeniu 33 WOG Sprawa Zp 5/2014
Dodano: 2014-02-21 - Dostawa żywności (towaru) przeznaczonego na potrzeby bieżące żywienia żołnierzy w jednostkach wojskowych będących na zaopatrzeniu 33 WOG
Dodano: 2014-01-22 - Dostawa żywności (towaru) przeznaczonego na potrzeby bieżące żywienia żołnierzy w jednostkach wojskowych będących na zaopatrzeniu 33 WOG
Dodano: 2013-12-13 - Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięs, tłuszczów i podrobów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie.
Dodano: 2013-09-20 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich drobiowych
Dodano: 2011-08-09 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich drobiowych
Dodano: 2011-07-20