Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mrożonych do Punktów Żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju.

Uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 58-310 Szczawno Zdrój, ul. Ratuszowa 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8493201 , fax. 074 8436764
  • Data zamieszczenia: 2010-07-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A.
    ul. Ratuszowa 1 1
    58-310 Szczawno Zdrój, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8493201, fax. 074 8436764
    REGON: 00028830800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.szczawno-jedlina.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mrożonych do Punktów Żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1. Dostawa produktów mrożonych Lp. Nazwa produktu j.m. Opis Ilość 1 2 3 4 5 I Dostawa produktów mrożonych 1 Brokuły mrożone kg .............. 2500 2 Brukselka mrożona kg ...... 460 3 Cebula mrożona kg ............. 300 4 Fasolka szparagowa - zielona mrożona kg 850 5 Fasolka szparagowa - żółta mrożona kg 670 6 Groszek mrożony kg ....................... 310 7 Kalafior Romanesco mrożony kg ..................................... 30 8 Kalafior mrożony kg .................................... 2000 9 Kalarepa mrożona kg ..................................... 200 10 Podgrzybek mrożony kg .................................... 100 11 Kurki mrożone kg ..................................... 15 12 Papryka mrożona kg ........................................ 190 13 Leczo (paprykarz) kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: pomidor, papryka, cukinia, cebula. 1220 14 Marchew mrożona kg ..................................... 950 15 Pieczarki mrożone kg ..................................... 360 16 Por mrożony kg ..................................... 210 17 Szparagi mrożone kg ......................................... 890 18 Szpinak mrożony kg Pakowany po 450 g lub w 7 kg bloku 1830 19 Włoszczyzna mrożona kg Krojona w paski, w składzie minimum: marchew, seler, por, pietruszka. 2100 20 Marchew z groszkiem - mrożona kg Mieszanka dwuskładnikowa. 770 21 Mieszanka warzywa na patelnie - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: marchew, papryka, fasola szparagowa zielona, cebula, kukurydza, pieczarki 840 22 Mieszanka warzywna 4-składnikowa - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: Marchew, seler, pietruszka, por 2820 23 Mieszanka warzywna 7-składnikowa - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: Marchew, fasola szparagowa, kalafiory, groch zielony, pietruszka, seler, por. 1400 24 Mieszanka warzywna 9-składnikowa - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: Marchew, fasola szparagowa, fasola czerwona, papryka, pieczarka, pietruszka, seler, cebulka 1170 25 Bukiet jarzyn mrożonych kg Mieszanka warzywna, w składzie minimum: kalafior, brukselka (brokuł), fasola szparagowa, marchewka, groszek zielony. 1960 26 Truskawki mrożone bez szypułek kg ........................ 420 27 Wiśnie mrożone bez pestek ....................... 130 28 Czarna porzeczka mrożona kg ....................... 1270 29 Mieszanka kompotowa - mrożona kg Wiśnia, truskawka, śliwka lub czarna porzeczka 1130 30 Rolada lodowa 900 ml. szt. Różne smaki (bakaliowa, owocowa, deserowa, Koloseum, Odetta) 190 31 Pierogi z truskawkami mrożone kg Zawartość nadzienia nie mniej niż 30 %. 255 32 Pierogi ruskie mrożone kg Zawartość nadzienia nie mniej niż 30%. 405 33 Pierogi z mięsem mrożone Zawartość nadzienia nie mniej niż 30%. 50 34 Uszka z grzybami mrożone kg ..................................... 40 35 Zupa z grzybów leśnych mrożona kg Mieszanka warzyw, zawartość grzybów leśnych nie mniej niż 30% na 450 g 1130 36 Zupa pieczarkowa mrożona. Op.450g op. Mieszanka warzywna z pieczarkami. Zawartość pieczarek nie mniej niż 35% na 450 g 1110 37 Frytki mrożone kg ..................................... 60 38 Ciasto francuskie szt. ..................................... 5 39 Pyzy drożdżowe op. ..................................... 170 40 Pyzy z mięsem op. 900g. op. Zawartość nadzienia nie mniej niż 18 % 420 41 Udka mrożone op. Po 10 kg na palecie 160 42 Porcje rosołowe mrożone op. Po 10 kg na palecie 2465 43 Kurczak mrożony kg Po 10 kg na palecie 155
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158960005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzdrowisko.szczawno-jedlina.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach