Przetargi.pl
Dostawy produktów mrożonych do Punktu Żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju

Uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 58-310 Szczawno Zdrój, ul. Ratuszowa 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8493201 , fax. 074 8436764
  • Data zamieszczenia: 2011-08-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Szczawno-Jedlina S.A.
    ul. Ratuszowa 1 1
    58-310 Szczawno Zdrój, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8493201, fax. 074 8436764
    REGON: 00028830800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.szczawno-jedlina.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy produktów mrożonych do Punktu Żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mrożonych do Punktów Żywienia Uzdrowiska Szczawno-Jedlina S.A. w Szczawnie Zdroju. Przedmiot zamówienia został szczegółowo opisany w Części II SIWZ. Zadanie 1. Dostawa produktów mrożonych Lp. Nazwa produktu j.m. Opis Ilość 1 2 3 4 5 I Dostawa produktów mrożonych 1 Brokuły mrożone kg ..................................... 1000 2 Cebula mrożona kg ..................................... 150 3 Fasolka szparagowa - zielona mrożona kg ...................................... 330 4 Fasolka szparagowa - żółta mrożona kg ..................................... 450 5 Groszek mrożony kg .................................... 150 6 Kalafior Romanesco mrożony kg ..................................... 15 7 Kalafior mrożony kg .................................... 600 8 Kalarepa mrożona kg ..................................... 30 9 Podgrzybek mrożony kg .................................... 40 10 Kurki mrożone kg ..................................... 6 11 Papryka mrożona kg ........................................ 90 12 Leczo (paprykarz) kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: pomidor, papryka, cukinia, cebula. 700 13 Marchew mrożona kg ..................................... 580 14 Pieczarki mrożone kg ..................................... 100 15 Por mrożony kg ..................................... 80 16 Szparagi białe mrożone kg ......................................... 150 17 Szpinak mrożony kg Pakowany po 450 g lub w 7 kg bloku 900 18 Włoszczyzna mrożona kg Krojona w paski, w składzie minimum: marchew, seler, por, pietruszka. 1100 19 Marchew z groszkiem - mrożona kg Mieszanka dwuskładnikowa. 400 20 Mieszanka warzywa na patelnie - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: marchew, papryka, fasola szparagowa zielona, cebula, kukurydza, pieczarki 120 21 Mieszanka warzywna 4-składnikowa - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: Marchew, seler, pietruszka, por 1400 22 Mieszanka warzywna 7-składnikowa - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: Marchew, fasola szparagowa, kalafiory, groch zielony, pietruszka, seler, por. 350 23 Mieszanka warzywna 9-składnikowa - mrożona kg Mieszanka warzyw w składzie minimum: Marchew, fasola szparagowa, fasola czerwona, papryka, pieczarka, pietruszka, seler, cebulka 200 24 Bukiet jarzyn mrożonych kg Mieszanka warzywna, w składzie minimum: kalafior, brukselka (brokuł), fasola szparagowa, marchewka, groszek zielony. 600 25 Truskawki mrożone bez szypułek kg ........................ 210 26 Wiśnie mrożone bez pestek kg ....................... 20 27 Czarna porzeczka mrożona kg ....................... 480 28 Mieszanka kompotowa - mrożona kg Wiśnia, truskawka, śliwka lub czarna porzeczka 720 29 Rolada lodowa 900 ml. szt. Różne smaki (bakaliowa, owocowa, deserowa) 120 30 Pierogi z truskawkami mrożone kg Zawartość nadzienia nie mniej niż 30 %. 150 31 Pierogi ruskie mrożone kg Zawartość nadzienia nie mniej niż 30%. 300 32 Pierogi z mięsem mrożone Zawartość nadzienia nie mniej niż 30%. 30 33 Uszka z grzybami mrożone kg ..................................... 30 34 Zupa z grzybów leśnych mrożona kg Mieszanka warzyw, zawartość grzybów leśnych nie mniej niż 30% 450 g 300 35 Zupa pieczarkowa mrożona. kg Mieszanka warzywna z pieczarkami. Zawartość pieczarek nie mniej niż 35% 450 g 960 36 Frytki mrożone kg ..................................... 20 37 Ciasto francuskie kg ..................................... 5 38 Pyzy drożdżowe kg ..................................... 120 39 Pyzy z mięsem op. 900g. kg Zawartość nadzienia nie mniej niż 18 % 360 40 Udka mrożone kg .............................................................. 70 41 Porcje rosołowe mrożone kg .............................................................. 2300 42 Kurczak mrożony kg ............................................................... 80
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158960005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzdrowisko.szczawno-jedlina.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach