CENTRUM KULTURY W MIELNIE ogłasza przetarg
- Adres: 76-032 Mielno, ul. B. Chrobrego 45
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-01-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: CENTRUM KULTURY W MIELNIE
ul. B. Chrobrego 45
76-032 Mielno, woj. zachodniopomorskie
REGON: 364329175 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckm.mielno.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
II - Świadczenie usługi cateringowej podczas Wielkiego Balu Morsów w ramach XXI Międzynarodowego Zlotu Morsów w Mielnie w dniach 08-11.02.2024 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas:Imprezy pod nazwą „Wielki Bal Morsów”, w ramach „XXI Międzynarodowego Zlotu Morsów w Mielnie” (zwanej dalej imprezą). Imprezy odbędą się w hali sportowej usytuowanej na terenie miasta Mielno, ul. Lechitów 19. ZADANIE 1:Wielki Bal Morsów w dniu 09/10.02.2024 r. w godz. 18:00-01:00.ZADANIE 2:Wielki Bal Morsów w dniu 10/11.02.2024 w godz. 18:00-01:00 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki opisane w rozdziale XI dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:- Wykonawca spełni ten warunek, jeżeli wykaże, że posiada:a) aktualny na dzień postępowania – wpis do rejestru zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność oraz o zatwierdzenie zakładu przez Państwową Inspekcję Sanitarną uzyskanie zgody na prowadzanie działalności gastronomicznej. Stosownie do postawień zawartych w przepisach ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn.: Dz. U. z 2023 r., poz. 1448),2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczejlub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:- Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:- Wykonawca spełni ten warunek, jeżeli wykaże, że:jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjnąnie mniejszą niż wartość oferty, którą składa Wykonawca.4) zdolności technicznej lub zawodowej:- Zamawiający wymaga aby Wykonawca, składający ofertę, wykazał,iż w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, zrealizował co najmniej 3 usługi cateringowe, każda dla nie mniej niż 600 uczestników, w tym - wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających, czy te dostawy zostały wykonane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz którego dostawy zostały wykonane, a jeżeli wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy – w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert - według wzoru załącznika nr 7 do SWZ.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-01-22
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Świadczenie usługi cateringowej wraz z zapewnieniem sali dla uczestników demonstracji - MALINY podczas realizacji operacji pn. "Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych"
Dodano: 2024-04-11 - „Świadczenie usługi cateringowej wraz z zapewnieniem sali dla uczestników demonstracji - MALINY podczas realizacji operacji pn. "Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych"
Dodano: 2024-02-29 - III - Świadczenie usługi cateringowej podczas Wielkiego Balu Morsów w ramach XXI Międzynarodowego Zlotu Morsów w Mielnie w dniach 08-11.02.2024 r.
Dodano: 2024-02-29 - „Świadczenie usługi cateringowej wraz z zapewnieniem sali dla uczestników demonstracji - MALINY podczas realizacji operacji pn. "Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych"
Dodano: 2024-02-20 - Świadczenie usługi w zakresie zakwaterowania i całodziennego wyżywienia, funkcjonariuszy skierowanych do ochrony porządku publicznego wokół terminala LNG w Świnoujściu
Dodano: 2024-02-13 - "Usługa cateringu na potrzeby realizacji operacji pn: „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna”.
Dodano: 2023-12-30 - Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Oddział ZUS w Szczecinie
Dodano: 2023-08-09 - Obsługa cateringowa podczas dwóch imprez pod nazwą „Wielki Bal Morsów”, które odbędą się w dniach 10/11.02.2023 r. oraz 11/12.02.2023 r. w ramach XX Międzynarodowego Zlotu Morsów w Mielnie.
Dodano: 2023-03-06 - Usługa gastronomiczna na potrzeby realizacji operacji w zakresie organizacji i przeprowadzania szkoleń pn. „Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne” - etap I
Dodano: 2022-10-12 - Usługa gastronomiczna na potrzeby realizacji operacji w zakresie organizacji i przeprowadzania szkoleń, pn. „Ochrona różnorodności biologicznej w warunkach polowych” w 15 powiatach woj. zach.
Dodano: 2022-07-26