Przetargi.pl
II - Świadczenie usługi cateringowej podczas Wielkiego Balu Morsów w ramach XXI Międzynarodowego Zlotu Morsów w Mielnie w dniach 08-11.02.2024 r.

CENTRUM KULTURY W MIELNIE ogłasza przetarg

  • Adres: 76-032 Mielno, ul. B. Chrobrego 45
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-01-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: CENTRUM KULTURY W MIELNIE
    ul. B. Chrobrego 45
    76-032 Mielno, woj. zachodniopomorskie
    REGON: 364329175
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckm.mielno.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    II - Świadczenie usługi cateringowej podczas Wielkiego Balu Morsów w ramach XXI Międzynarodowego Zlotu Morsów w Mielnie w dniach 08-11.02.2024 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas:Imprezy pod nazwą „Wielki Bal Morsów”, w ramach „XXI Międzynarodowego Zlotu Morsów w Mielnie” (zwanej dalej imprezą). Imprezy odbędą się w hali sportowej usytuowanej na terenie miasta Mielno, ul. Lechitów 19. ZADANIE 1:Wielki Bal Morsów w dniu 09/10.02.2024 r. w godz. 18:00-01:00.ZADANIE 2:Wielki Bal Morsów w dniu 10/11.02.2024 w godz. 18:00-01:00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki opisane w rozdziale XI dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:- Wykonawca spełni ten warunek, jeżeli wykaże, że posiada:a) aktualny na dzień postępowania – wpis do rejestru zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność oraz o zatwierdzenie zakładu przez Państwową Inspekcję Sanitarną uzyskanie zgody na prowadzanie działalności gastronomicznej. Stosownie do postawień zawartych w przepisach ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn.: Dz. U. z 2023 r., poz. 1448),2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczejlub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:- Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:- Wykonawca spełni ten warunek, jeżeli wykaże, że:jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjnąnie mniejszą niż wartość oferty, którą składa Wykonawca.4) zdolności technicznej lub zawodowej:- Zamawiający wymaga aby Wykonawca, składający ofertę, wykazał,iż w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, zrealizował co najmniej 3 usługi cateringowe, każda dla nie mniej niż 600 uczestników, w tym - wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających, czy te dostawy zostały wykonane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz którego dostawy zostały wykonane, a jeżeli wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy – w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert - według wzoru załącznika nr 7 do SWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-01-22

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach