Przetargi.pl
Dostawy różnych art. spożywczych, konserw, dżemu, marmolady i powidła

Zakład Karny w Tarnowie ogłasza przetarg

  • Adres: 33-100 Tarnów, ul. St. Konarskiego 2
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 623-51-00 wew. 231 , fax. 014 6215677
  • Data zamieszczenia: 2015-11-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Tarnowie
    ul. St. Konarskiego 2 2
    33-100 Tarnów, woj. małopolskie
    tel. 0-14 623-51-00 wew. 231, fax. 014 6215677
    REGON: 00032000600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy różnych art. spożywczych, konserw, dżemu, marmolady i powidła
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy różnych art. spożywczych, konserw, dżemu marmolady i powidła sklasyfikowanych w grupie CPV 15890000-3, 15131000-5, 15240000-2, 15330000-0 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I - Sosy w proszku, zupy w proszku i napój w proszku Napój owocowy w proszku z witaminą C 2 200 kg Sos biały 200 kg Sos drobiowy 150 kg Sos myśliwski 150 kg Sos z grzybów leśnych 210 kg Zupa barszcz biały 450 kg Zupa barszcz czerwony 320 kg Zupa bieszczadzka 220 kg Zupa borowikowa 390 kg Zupa brokułowa 90 kg Zupa jarzynowa 880 kg Zupa kalafiorowa 360 kg Zupa krupnik 350 kg Zupa ogonowa 100 kg Zupa pieczarkowa 280 kg Zupa pomidorowa 430 kg Zupa porowa 320 kg Zupa selerowa 290 kg Zupa szparagowa 130 kg Zupa żurek 280 kg Opakowania w/w artykułów nie większe niż 10 kg. Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego. Część II - Przyprawy, herbata, koncentrat pomidorowy, chrzan tarty Koperek suszony opakowanie do 10 kg 50 kg Mieszanka warzyw suszonych bez cebuli (opakowanie do 10 kg) 200 kg Cynamon opakowanie do 10 kg 30 kg Czosnek mielony opakowanie do 10 kg 60 kg Fix do gulaszu opakowanie do 10 kg 70 kg Fix do mięsa mielonego opakowanie do 10 kg 110 kg Kminek opakowanie do 10 kg 20 kg Liść laurowy opakowanie do 10 kg 30 kg Majeranek opakowanie do 10 kg 40 kg Musztarda pakowana 0,8-1kg 2 400 kg Ocet winny pakowany 0,5 l 330 l Papryka mielona opakowanie do 10 kg 70 kg Pieprz mielony opakowanie do 10 kg 70 kg Przyprawa do zupy typu maga pakowana 0,8 -1 litr 1 900 l Rosół z kury w proszku opakowanie do 10 kg 280 kg Sól ważona, jodowana, spożywcza, pakowana 0,5 - 1 kg 1 600 kg Przyprawa w typie Vegety opakowanie do 10 kg 460 kg Ziele angielskie opakowanie do 10 kg 30 kg Herbata granulowana pakowana 80-200g 780 kg Koncentrat pomidorowy 25-30% opakowanie do 10 kg 2 200 kg Chrzan tarty (słoiki) opakowanie 500 g - 1000 g 670 kg Granulat sojowy opakowanie do 15 kg 760 kg Kotlet sojowy opakowanie do 15 kg 25 kg (Zamawiający nie dopuszcza pakowania koncentratu w puszki bez funkcji samootwierania) (Chrzan tarty - kremowobiała, gęsta masa z dobrze wyczuwalnymi włóknistymi drobinami, zapach i smak ostry, charakterystyczny dla świeżo startego chrzanu; gatunek 1) Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego. Część III - Konserwy Konserwa mięsna 130 g samootwieralna 2 500 kg Konserwa mięsna 300 g samootwieralna 5 450 kg Pasztet drobiowy 130 g samootwieralny 2 250 kg Pasztet sojowy 100g - 150 g samootwieralny 770 kg Konserwa rybna 300g lub 330 g samootwieralna 3 400 kg Paprykarz 300 g lub 330 g samootwieralny 3 200 kg Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego Część IV - Dżem, marmolada i powidło Dżem pakowany 200 lub 400 g 2 200 kg Marmolada pakowana 200 lub 400 g 2 100 kg Powidło pakowane 200 lub 400 g 2 000 kg Okres przydatności do spożycia min. 60 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego tj. nie wyczerpanie kwoty umownej w okresie obowiązywania umowy, bez jakichkolwiek roszczeń odszkodowawczych ze strony Wykonawcy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach