Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie ogłasza przetarg
- Adres: 11-400 Kętrzyn, ul. Gen. Władysława Sikorskiego 78
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 750 31 88 , fax. 89 750 37 54
- Data zamieszczenia: 2012-02-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie
ul. Gen. Władysława Sikorskiego 78 78
11-400 Kętrzyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 750 31 88, fax. 89 750 37 54
REGON: 51020760500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wm.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej. 2. Opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1a, 1b, 1c do SIWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jeden lub więcej zestawów: 3.1. Zestaw nr 1 - Mięso wieprzowe, wołowe i przetwory mięsne w ilości 12 800 kg (załącznik nr 1a do SIWZ). 3.2. Zestaw nr 2 - Drób i przetwory drobiowe z indyka i kurczaka w ilości 11 100 kg (załącznik nr 1b do SIWZ). 3.3. Zestaw nr 3 - Konserwy mięsne i pasztety w puszkach w ilości 8 300 kg (załącznik nr 1c do SIWZ). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca ma obowiązek wnieść wadium. Zamawiający określa wadium w wysokości: 1. Zestaw nr 1 - Mięso wieprzowe, wołowe i przetwory mięsne- 1 700,00 zł (słownie: jeden tysiąc siedemset złotych 00/100) 2. Zestaw nr 2 - Drób i przetwory drobiowe z indyka i kurczaka - 1 300,00 zł (słownie: jeden tysiąc trzysta złotych 00/100) 3. Zestaw nr 3 - Konserwy mięsne i pasztety w puszkach - 1 100,00 zł (słownie: jeden tysiąc sto złotych 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wm.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-12-22 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-03-04 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2014-07-16 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2013-09-25 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2013-06-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
Dodano: 2013-02-01 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2012-11-06