Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg
- Adres: 11-430 Korsze, Dubliny 16
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 7543831 , fax. 89 7543612
- Data zamieszczenia: 2013-06-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
Dubliny 16 16
11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 7543831, fax. 89 7543612
REGON: 28035160400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Cz 1. wędliny wieprzowe * l.p. Artykuł j.m. Ilość asortymentu 1. Kiełbasa zwyczajna kg 1 970,200 2. Mielonka kanapkowa kg 2 541,500 3. Mortadela kg 931,500 4. Parówki cienkie paluszki kg 2 397,000 5. Kaszanka baton kg 926,000 6. Pasztetowa kg 938,000 7. Salceson włoski kg 105,000 8. Kiełbasa biała parzona kg 2 854,800 9 Przysmak szynkowy kg 375,500 10 Luncheon wieprzowy kg 630,000 Cz 2. wędliny drobiowe * l.p. Artykuł j.m. Ilość asortymentu 1. Pieczeń drobiowa Kg 1 653,500 2. Szynka drobiowa mielona Kg 1 281,850 3. Paprykarz drobiowy Kg 624,500 4. Mielonka drobiowa Kg 1 629,400 5. Blok drobiowy Kg 594,500 6. Rolada drobiowa Kg 288,100 7. Serdelki drobiowe Kg 719,500 8. Polędwica drobiowa Kg 207,400 9. Kiełbasa drobiowa Kg 2 854,800 10. Szynkówka drobiowa Kg 155,200 11. Szynka drobiowa Kg 595,400 Cz. 3. mięso i podroby wieprzowo - wołowe * l.p. Artykuł j.m. Ilość asortymentu 1. Mięso wołowe II klasy Kg 130,500 2. Wątroba wieprzowa Kg 315,000 3. Słonina bez skóry Kg 65,500 4. Schab wieprzowy bez kości Kg 75,000 5. Mięso mielone garmażeryjne Kg 1 979,500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-12-22 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2015-03-04 - Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach przez okres 12 miesięcy.
Dodano: 2014-07-16 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2014-02-18 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2013-09-25 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej.
Dodano: 2013-02-01 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2012-11-06 - Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i przetworów mięsnych; drobiu i przetworów drobiowych z indyka i kurczaka; konserw mięsnych i pasztetów w puszkach do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej
Dodano: 2012-02-13