Przetargi.pl
Dostawy mięsa oraz tłuszczy zwierzęcych dla Zakładu Karnego w Stargardzie

Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 915 763 160
  • Data zamieszczenia: 2018-10-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
    Al. Żołnierza 42
    73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 915 763 160
    REGON: 000320420
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa oraz tłuszczy zwierzęcych dla Zakładu Karnego w Stargardzie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Karkówka wieprzowa bez kości, surowa, obrobiona, świeża – 400 kg 2. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszczu, świeża – 1600 kg 3. Korpusy drobiowe świeże – 1400 kg 4. Podgardle wędzone, wędzone, ze skórą – 400 kg 5. Kości wędzone od schabu, wędzone – 1000 kg 6. Udka kurczaka, ćwiartka z kurczaka, ze skórą, niewielką ilością tłuszczu – 5000 kg 7. Mięso mielone drobiowe luzem, mięso mielone z drobiu, - 800 kg 8. Mięso mielone wieprzowe luzem wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu – 1300 kg 9. Pierś z kurczaka surowa, świeża, w całości – 100 kg 10. Serca wieprzowe, świeże, w całości – 200 kg 11. Schab wieprzowy bez kości, w całości, świeży – 100 kg 12. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, świeża – 200 kg 13. Mięso wołowe bez kości II klasy, bez tłuszczu, bez skóry, świeże – 20 kg 14. Wątróbka drobiowa, drobiowa, świeża – 1400 kg 15. Wątroba wieprzowa, świeża, w płatach – 900 kg 16. Żołądki drobiowe, świeże, w całości – 400 kg 17. Serca drobiowe, świeże, w całości – 1400 kg 19. Smalec wieprzowy, luzem lub w kostkach – 250 kg 20. Słonina wieprzowa bez skóry, świeża, bez skóry – 100 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach