Zakład Karny w Stargardzie ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard, Al. Żołnierza
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 915 763 160
- Data zamieszczenia: 2017-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Stargardzie
Al. Żołnierza 42
73-110 Stargard, woj. zachodniopomorskie
tel. 915 763 160
REGON: 000320420 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa oraz tłuszczy zwierzęcych dla Zakładu Karnego w Stargardzie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Karkówka wieprzowa bez kości, surowa, obrobiona, świeża - 400 kg. 2. Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, bez tłuszczu, świeża - 1400 kg. 3. Korpusy drobiowe świeże - 1200 kg. 4. Podgardle wędzone, wędzone, ze skórą - 200 kg. 5. Kości wędzone od schabu, wędzone - 900 kg. 6. Udka kurczaka, ćwiartka z kurczaka, ze skórą, niewielką ilością tłuszczu - 4500 kg. 7. Mięso mielone drobiowe luzem, mięso mielone z drobiu - 300 kg. 8. Mięso mielone wieprzowe luzem wieprzowe z łopatki, karkówki lub szynki, z niewielką zawartością tłuszczu - 1200 kg. 9. Pierś z kurczaka surowa, świeża, w całości - 100 kg. 10. Serca wieprzowe, świeże, w całości - 200 kg. 11. Schab wieprzowy bez kości, w całości, świeży - 100 kg. 12. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez tłuszczu, bez skóry, świeża - 200 kg. 13. Mięso wołowe bez kości II klasy, bez tłuszczu, bez skóry, świeże - 100 kg. 14. Wątróbka drobiowa, drobiowa, świeża - 1200 kg. 15. Wątroba wieprzowa, świeża, w płatach - 600 kg. 16. Żołądki drobiowe, świeże, w całości - 400 kg. 17. Serca drobiowe, świeże, w całości - 1000 kg. 18. Flaki wołowe, świeże, czyste, parzone, pokrojone - 1000 kg. 19. Smalec wieprzowy, luzem lub w kostkach - 250 kg. 20. Słonina wieprzowa bez skóry, świeża, bez skóry - 100 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w drugiej połowie 2024 roku
Dodano: 2024-05-30 - Dostawy mięsa i produktów mięsno – wędliniarskich dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. K. Maciejewicza w Szczecinie
Dodano: 2024-05-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2024-05-18 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2024-04-21 - Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2024 roku
Dodano: 2023-12-23 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produkty mięsnych
Dodano: 2023-12-22 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Zawodowego im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie
Dodano: 2023-12-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Elektryczno - Elektronicznych w Szczecinie
Dodano: 2023-12-10 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SP 56 W PODZIALE NA CZĘŚCI
Dodano: 2023-12-07 - „ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY ZESPOŁU SZKÓŁ IM. PAMIĘCI OFIAR TERRORYZMU 11 WRZEŚNIA 2001 ROKU W KALISZU POMORSKIM”
Dodano: 2023-11-29