Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15131000-5 (konserwy),CPV 15131100-6 (produkty mięsno – wędliniarskie) i CPV 15110000-2 (mięso) na potrzeby Zakładu Karnego nr 2 w Łodzi

Zakład Karny nr 2 w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 93-161 Łódź, J. I. Kraszewskiego
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 42 675 06 01, , fax. 42 675 06 11
  • Data zamieszczenia: 2018-11-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 2 w Łodzi
    J. I. Kraszewskiego 1/5
    93-161 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 42 675 06 01, , fax. 42 675 06 11
    REGON: 32009300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15131000-5 (konserwy),CPV 15131100-6 (produkty mięsno – wędliniarskie) i CPV 15110000-2 (mięso) na potrzeby Zakładu Karnego nr 2 w Łodzi
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15131000-5 (konserwy), CPV 15131100-6 (produkty mięsno – wędliniarskie) i CPV 15110000-2 (mięso), Wędliny i wyroby garmażeryjne drobiowe (CPV: 15131135-0), Mięso drobiowe (CPV: 15112100-7) do Zakładu Karnego nr 2 w Łodzi 1 Konserwa turystyczna typu mielonka 290-300 g [kg] 400 2 Przysmak śniadaniowy 300 g [kg] 400 Część nr 2: Produkty mięsno – wędliniarskie (kod CPV 15131100-6) 1 Kiełbasa parówkowa [kg] 450 2 Mortadela [kg] 600 3 Kiełbasa zwyczajna [kg] 1000 4 Kiełbasa podwawelska [kg] 500 5 Kiełbasa krakowska [kg] 350 6 Kiełbasa golonkowa [kg] 550 7 Kiełbasa żywiecka [kg] 400 8 kiełbasa dębicka 300 9 Kaszanka [kg] 200 10 Salceson włoski [kg] 500 11 Szynka wieprzowa gotowana gruborozdrobiona [kg] 400 12 Pieczeń rzymska [kg] 700 13 Pieczeń myśliwska [kg] 500 14 Kiełbasa mielonka wieprzowa [kg] 550 15 Szynka tyrolska [kg] 600 16 Kiełbasa zielonogórska [kg] 600 Część nr 3: mięso (kod CPV 15110000-2) 1 Łopatka wieprzowa 4D – (bez kości, bez skóry i bez golonki) [kg] 150 2 Mięso gulaszowe wieprzowe II kl- nie mrożone [kg] 100 3 Mięso mielone wieprzowo - wołowe- nie mrożone [kg] 1100 4 Karkówka wp/bk [kg] 50 5 Mięso gulaszowe wołowe kl II- nie mrożone [kg] 1100 Część nr 4: Wędliny i wyroby garmażeryjne drobiowe (CPV: 15131135-0) 1 Parówki drobiowe [kg] 500 2 Kiełbasa śląska drobiowa [kg] 500 3 Kiełbasa śniadaniowa drobiowa [kg] 650 4 Kiełbasa kanapkowa drobiowa [kg] 700 5 Kiełbasa szynkowa drobiowa [kg] 850 6 Kiełbasa żywiecka drobiowa [kg] 450 7 Kiełbasa parówkowa drobiowa parzona [kg] 500 8 Kiełbasa biała drobiowa parzona [kg] 500 9 Baleron drobiowy 250 10 Rolada drobiowa 250 11 Lunch meat drobiowy [kg] 500 12 Blok drobiowy [kg] 900 13 Polędwica drobiowa [kg] 350 14 Szynka drobiowa [kg] 400 15 Pasztetowa drobiowa [kg] 500 16 Pasztet drobiowy [kg] 500 Część nr 5: Mięso drobiowe (CPV: 15112100-7) 1 Ćwiartka tylna z kurczaka – nie mrożona [kg] 2000 2 Filet z piersi kurczaka – nie mrożony [kg] 350 3 Wątroba drobiowa – nie mrożona [kg] 750 4 Żołądki drobiowe – nie mrożone [kg] 700 5 Mięso mielone drobiowe – nie mrożone [kg] 900
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w postępowaniu metodą warunku granicznego „spełnia/nie spełnia”. Z treści dokumentów wynikać musi jednoznacznie, że wymagane warunki wykonawca spełnia. Dokumenty i oświadczenia na potwierdzenie okoliczności wymienionych w punkcie III.1.1 składa tylko wykonawca którego oferta została najwyżej oceniona, na żądanie zamawiającego w terminie nie krótszym niż 5 dni, aktualne na dzień składania.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1). Formularz ofertowy wypełniony i podpisany przez wykonawcę z wykorzystaniem wzoru – załącznik nr 1, zawierający oświadczenie, o którym mowa w art. 25a Pzp, o spełnieniu warunków oraz o niepodleganiu wykluczeniu z udziału w postępowaniu , wykaz osób do kontaktów z zamawiającym, 2). Formularz cenowy wypełniony i podpisany przez wykonawcę z wykorzystaniem odpowiedniego wzoru – załączniki od nr 2 do nr 6 (odpowiedni do Części na które składana jest oferta), 3). Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału oraz o braku podstaw do wykluczenia z postępowania z art. 25a ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku – Prawo zamówień publicznych, z wykorzystaniem wzoru zawartym w załączniku nr 1; 4). Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień do reprezentowania wykonawcy , pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt ten nie wynika z dokumentów rejestrowych

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach