Przetargi.pl
Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15131000-5 (konserwy), CPV 15131100-6 (produkty mięsno – wędliniarskie) i CPV 15110000-2 (mięso) na potrzeby jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi

Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg

  • Adres: 99100 Łęczyca,
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 243 880 008
  • Data zamieszczenia: 2017-11-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
    99100 Łęczyca, woj. łódzkie
    tel. 024 3880000, 3880032, fax. 243 880 008
    REGON: 32123000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15131000-5 (konserwy), CPV 15131100-6 (produkty mięsno – wędliniarskie) i CPV 15110000-2 (mięso) na potrzeby jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych z grupy CPV 15131000-5 (konserwy), CPV 15131100-6 (produkty mięsno – wędliniarskie) i CPV 15110000-2 (mięso) do jednostek Zamawiających Indywidualnych w asortymencie i w ilościach jak niżej: Konserwy - CPV 15131000-5 1. Konserwa turystyczna typu mielonka 290 – 300g - 16750kg 2. Przysmak śniadaniowy 300g - 16250kg 3. Szynka konserwowa 100g - 4370kg 4. Pasztet sojowy Alupak 110g – 130g - 1720kg 5. Pasztet drobiowy Alupak 110g – 130g - 3700kg Produkty mięsno - wędliniarskie - CPV 15131100-6 1. Kiełbasa parówkowa - 10200kg 2. Mortadela - 16250kg 3. Kiełbasa zwyczajna - 20600kg 4. Kiełbasa podwawelska - 15800kg 5. Kiełbasa krakowska - 9450kg 6. Kiełbasa golonkowa - 13850kg 7. Mielonka wieprzowa - 9450kg 8. Kiełbasa żywiecka - 5050kg 9. Kiełbasa dębicka - 1000kg 10. Pasztet wołowo – wieprzowy - 9650kg 11. Kaszanka - 12800kg 12. Salceson włoski - 10600kg 13. Szynka wieprzowa gotowana gruborozdrobniona - 3550kg 14. Pieczeń rzymska - 11750kg 15. Pieczeń myśliwska - 11600kg 16. Kiełbasa mielonka wieprzowa - 3800kg 17. Szynka tyrolska - 12400kg 18. Kiełbasa zielonogórska - 5800kg Mięso - CPV 15110000-2 1. Łopatka wieprzowa 4D (bez kości, bez skóry i bez golonki) - 13650kg 2. Mięso gulaszowe wieprzowe II kl – nie mrożone - 11500kg 3. Mięso mielone wieprzowo – wołowe – nie mrożone - 33000kg 4. Karkówka wieprzowa bez kości – 2950kg 5. Mięso gulaszowe wołowe kl II – nie mrożone - 19000kg II.1.6)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Część I: 3 500,00 zł słownie: dziesięć tysięcy złotych 00/100 Część II: 15 000,00 zł słownie: dwadzieścia tysięcy złotych 00/100 Część III: 11 000,00 zł słownie: trzy tysiące złotych 00/100.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Informacje zawarte w SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach