Przetargi.pl
DOSTAWA ZIEMNIAKÓW, WARZYW, OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH

Akademia Obrony Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-910 Warszawa, al. Gen. A. Chruściela 103
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6813780 , fax. 022 6813175
  • Data zamieszczenia: 2014-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Obrony Narodowej
    al. Gen. A. Chruściela 103 103
    00-910 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6813780, fax. 022 6813175
    REGON: 01157424400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.aon.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ZIEMNIAKÓW, WARZYW, OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Ziemniaki kg 67500 Buraki ćwikłowe kg 4000 Marchew kg 10000 Cebula kg 5000 Papryka słodka kg 1200 Pomidory kg 4000 Ogórki kg 3500 Sałata kg 1500 Sałata karbowana kg 400 Sałata lodowa kg 400 Kapusta biała kg 8000 Brokuły kg 400 Kapusta czerwona kg 1600 Kapusta włoska kg 400 Kapusta pekińska kg 2000 Kalafior kg 1600 Rzodkiewka kg 400 Pietruszka korzeniowa kg 2000 Seler korzeniowy kg 2400 Por kg 2800 Natka pietruszki kg 400 Koperek zielony kg 400 Szczypiorek kg 300 Czosnek kg 100 Pieczarki świeże kg 1600 Cukinia kg 300 Seler naciowy kg 150 Szpinak kg 150 Banany kg 3000 Cytryny kg 300 Pomarańcze kg 800 Mandarynki kg 800 Grejpfruty kg 400 Owoce kiwi kg 400 Winogrona białe kg 200, winogrona ciemne kg 200 Jabłka świeże kg 10000 Gruszki świeże kg 4000 Ananas dekoracyjny kg 50 Arbuz kg 400 Kapusta kwaszona kg 2500 Ogórki kwaszone kg 2500 Ogórki małosolne kg 350 Botwina kg 150 Fasola szparagowa kg 400 kapusta brukselska kg 600 Cykoria kg 150 Cebula czerwona kg 800 Sałata rukola kg 20 Pomidory koktajlowe kg 50 Kiełki sojowe kg 40 Kiełki lucerny kg 5 Kiełki rzodkiewki kg 10 Kiełki słonecznika kg 15 Mięta świeża w doniczce szt. 30 Bazylia świeża w doniczce szt. 60 Oregano świeże w doniczce szt. 30 Tymianek świeży w doniczce szt. 30 Morele kg 200 Truskawki kg 200 Śliwki świeże klasa I kg 200 Brzoskwinie kg 200 Wiśnie świeże kg 300 Czereśnie świeże kg 150 Nektarynki kg 200 Awokado szt. 40 Melon żółty szt. 50.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W celu zabezpieczenia podpisania umowy przez wykonawców, każda oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości - 9700,00 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.aon.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach