Przetargi.pl
DOSTAWY OWOCÓW I WARZYW

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku ogłasza przetarg

  • Adres: 27-300 Lipsko, ul. Śniadeckiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 3783500 , fax. 048 3783663
  • Data zamieszczenia: 2015-10-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Lipsku
    ul. Śniadeckiego 2 2
    27-300 Lipsko, woj. mazowieckie
    tel. 048 3783500, fax. 048 3783663
    REGON: 67099777300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzzoz-lipsko.mazowsze.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY OWOCÓW I WARZYW
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw i owoców dla potrzeb kuchni szpitalnej Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej 27-300 Lipsko ul. J. Śniadeckiego 2, zwanego dalej Zamawiającym, zgodnie z opisem zawartym w formularzu asortymentowo-cenowym (załącznik nr 2 do SIWZ). 2. Dostarczane produkty muszą być świeże i dobrej jakości. 3. Określone ilości są szacunkowe, mogą ulegać zmianom w zależności od aktualnych potrzeb Zamawiającego. 4. Dostawy sukcesywne, średnio 2 razy w tygodniu na koszt i ryzyko Wykonawcy, według składanych zamówień telefonicznych (lub faksem) do magazynu żywnościowego w terminie 2 dni od dnia złożenia zamówienia. 5. Ilość dostarczonych artykułów powinna być zgodna z ilością na fakturze i potwierdzona przez pracownika magazynu żywnościowego. 6. Dostawa niezgodna z zamówieniem będzie zwrócona Wykonawcy z koniecznością wymiany na właściwą. 7. Zamawiający wymaga zachowania stałości cen przez okres 3 miesięcy od daty obowiązywania umowy. Asortyment: Arbuz kg 50 Banany kg 200 Buraki kg 3 000 Brokuły szt 150 Cebula kg 1 000 Cytryny kg 30 Fasolka szparagowa kg 100 Jabłka deserowe kg 1 500 Jabłka kompotowe kg 200 Kalafior szt 300 Kapusta biała kg 1 500 Kapusta pekińska kg 1 000 Kapusta kwaszona kg 1 000 kapusta włoska kg 30 Koperek pęcz 1 000 Marchew jadalna kg 12 000 Ogórek kwaszony kg 600 Ogórek świeży kg 300 Pieczarki kg 500 Pietruszka korzeń jadalna kg 100 Pietruszka zielona pęcz. 1 000 Pomidor szkalniowy kg 1 000 Por kg 50 Rzodkiewka pęcz. 100 Sałata lodowa szt 1 000 Seler kg 800 Szczypiorek pęcz. 200 Ziemniaki konsumpcyjne minimalna średnica 5 cm, kształt regularny, owalny lub okrągły o gładkiej powierzchni (bez głębokich oczek) kg 30 000 winogrona białe kg 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzzoz-lipsko.mazowsze.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach