Zakład Karny w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, Rokitniańska 1
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 166789271 , fax. 166786131
- Data zamieszczenia: 2024-04-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przemyślu
Rokitniańska 1
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 166789271, fax. 166786131
REGON: 000320360 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH DO ZK W PRZEMYŚLU I OZ W MEDYCE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy wyrobów piekarskich do Zakładu Karnego w Przemyślu i Oddziału Zewnętrznego w Medyce wg zestawienia podanego poniżej:1. Chleb z mąki mieszanej pszennej i żytniej – 25 000 kg,2. Chleb graham – 1 100 kg,3. Bułka tarta – 150 kg.Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Pod względem organoleptycznym dostarczane produkty powinny mieć odpowiednią barwę, smak, zapach oraz muszą być pozbawione zanieczyszczeń fizycznych, mechanicznych i chemicznych.Produkty muszą być oznakowane zgodnie z normą i obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwę produktu, masę netto lub ilość sztuk w opakowaniu, nazwę i adres dostawcy-producenta, kraj pochodzenia, warunki przechowywania, datę pakowania, termin przydatności do spożycia oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującym prawem.Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego - stanowiących załącznik nr 1 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich oraz innych przedmiotów zamówienia, wyszczególnionych w częściach na potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
Dodano: 2024-04-23 - Sukcesywna dostawa pieczywa do Zespołu Placówek Oświatowo – Wychowawczych w Jarosławiu
Dodano: 2024-03-04 - Dostawy artykułów spożywczych do DPS w Sośnicy
Dodano: 2024-01-17 - Dostawa pieczywa do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
Dodano: 2023-12-19 - Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - Dostawy artykułów spożywczych do DPS w Sośnicy
Dodano: 2023-11-24 - Dostawa żywności do stołówki SP Nr 16 w Rzeszowie w 2022 roku (7 części)
Dodano: 2023-02-02 - Sukcesywny zakup i dostawa żywności dla Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 im. Jana Pawła II w Dębicy
Dodano: 2023-01-16 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej Nr 1 im. Mikołaja Kopernika w Ropczycach w 2022 r.- II etap
Dodano: 2022-07-18 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej w Dylągówce.
Dodano: 2021-02-03