ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNO-WETERYNARYJNYCH IM. BOHATERÓW WESTERPLATTE W TRZCIANIE ogłasza przetarg
- Adres: 36-071 Trzciana, 193
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0178514077
- Data zamieszczenia: 2023-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNO-WETERYNARYJNYCH IM. BOHATERÓW WESTERPLATTE W TRZCIANIE
193
36-071 Trzciana, woj. podkarpackie
tel. 0178514077
REGON: 000098677 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zstw.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu, na zasadach określonych w Rozdziale VIII SWZ oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.4) zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-14
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH DO ZK W PRZEMYŚLU I OZ W MEDYCE
Dodano: 2024-04-28 - Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich oraz innych przedmiotów zamówienia, wyszczególnionych w częściach na potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
Dodano: 2024-04-23 - Sukcesywna dostawa pieczywa do Zespołu Placówek Oświatowo – Wychowawczych w Jarosławiu
Dodano: 2024-03-04 - Dostawy artykułów spożywczych do DPS w Sośnicy
Dodano: 2024-01-17 - Dostawa pieczywa do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
Dodano: 2023-12-19 - Dostawy artykułów spożywczych do DPS w Sośnicy
Dodano: 2023-11-24 - Dostawa żywności do stołówki SP Nr 16 w Rzeszowie w 2022 roku (7 części)
Dodano: 2023-02-02 - Sukcesywny zakup i dostawa żywności dla Zespołu Szkół Zawodowych Nr 1 im. Jana Pawła II w Dębicy
Dodano: 2023-01-16 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej Nr 1 im. Mikołaja Kopernika w Ropczycach w 2022 r.- II etap
Dodano: 2022-07-18 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej w Dylągówce.
Dodano: 2021-02-03