Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna ogłasza przetarg
- Adres: 78100 Kołobrzeg, ks. Piotra Ściegiennego
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 943 548 802 , fax. 0-94 35 225 16
- Data zamieszczenia: 2018-06-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
ks. Piotra Ściegiennego 1
78100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
tel. 943 548 802, fax. 0-94 35 225 16
REGON: 28817100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu kuchennego do punktów żywienia - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa i montaż w punktach żywienia w obiektach „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A. urządzeń kuchennych w dwóch etapach, zgodnie z załącznikiem nr 1. 2. Szczegółowy opis i warunki dostawy wyszczególniono w Załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. 2. Dostarczany sprzęt powinien być fabrycznie nowy oraz zaopatrzony w odpowiednie atesty i certyfikaty oraz powinien odpowiadać parametrom technicznym i użytkowym opisanym w specyfikacjach asortymentowych zamieszczonych w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. Do każdego urządzenia powinna być dołączona instrukcja obsługi sporządzona w języku polskim oraz karta gwarancyjna. 3. Z dostawą łączy się usługa polegająca na dostarczeniu zamawianego sprzętu transportem wykonawcy do miejsca przeznaczenia, zainstalowania urządzeń w miejscu pracy, podłączenie urządzeń do odpowiednich sieci i ich uruchomienie, a także przeprowadzenie szkolenia personelu obsługującego urządzenia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39220000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 5.000,00 zł (słownie: pięć tysięcy złotych 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Dostawa wyposażenia pomieszczeń cateringu w budynku Willa Lentza, w ramach zadania inwestycyjnego pn. „Przebudowa i remont Willi Lentza przy al. Wojska Polskiego 84 w Szczecinie wraz z niezbędną infrastrukturą techniczną i zagospodarowaniem terenu”
Dodano: 2020-02-07 - Dostawa wyposażenia działu gastronomicznego Zakładu Aktywności Zawodowej w Powiecie Wałeckim
Dodano: 2018-11-21 - ZAKUP I DOSTAWA SPRZĘTU KUCHENNEGO I AKCESORIÓW KUCHENNYCH DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ
Dodano: 2018-06-27 - „Dostawa sprzętu AGD, termometrów oraz sprzętu kuchennego”
Dodano: 2017-10-26 - ZAKUP I DOSTAWA CIĄGÓW WYDAWCZYCH SAMOOBSŁUGOWYCH WRAZ Z MONTAŻEM DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ
Dodano: 2017-09-06 - ,, Dostawa sprzętu kuchennego do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim”.
Dodano: 2017-07-07