16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno ogłasza przetarg
- Adres: 78-513 Oleszno, ul. Główna
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261474572 , fax. 261474571
- Data zamieszczenia: 2019-05-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno
ul. Główna 1
78-513 Oleszno, woj. zachodniopomorskie
tel. 261474572, fax. 261474571
REGON: 32099164900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.16wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: SKARB PAŃSTWA 16 WOSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa sprzętu chłodniczego i gastronomicznego wraz z montażem do 16 WOG - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: dostawa sprzętu chłodniczego i gastronomicznego wraz z montażem do 16 WOG. Postępowanie podzielono na trzy zadania. 2. Asortyment który jest przedmiotem postępowania to: 1) Piec konwekcyjno-parowy 20 półkowy z wyposażeniem – stołówka wojskowa w m. Złocieniec – 1 szt.; (zadanie nr 1) 2) Szafy chłodnicze sprężarkowe o pojemności 1300-1400l - stołówka wojskowa w m. Oleszno – 2 szt.; (zadanie nr 2) 3) Urządzenie do redukcji odpadów kuchennych i resztek pokarmowych - stołówka wojskowa w m. Oleszno – 1 szt.; (zadanie nr 3) 3. Pozostałe wymagania techniczne i technologiczne zostały zawarte w opisie przedmiotu zamówienia (załącznik do SIWZ) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39314000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa, montaż i uruchomienie profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego kuchni i pomieszczeń pomocniczych w Szkole Podstawowej w Jarosławcu
Dodano: 2020-07-08 - Dostawa i montaż sprzętu kuchennego do punktu żywienia w S.U. MUSZELKA – postępowanie powtórzone
Dodano: 2020-06-12 - Dostawa i montaż sprzętu kuchennego do punktu żywienia w S.U. MUSZELKA – powtórzone
Dodano: 2020-05-22 - Dostawa sprzętu gastronomicznego do punktu żywienia w S.U. MUSZELKA
Dodano: 2020-02-12 - Dostawa sprzętu gastronomicznego do punktów żywienia
Dodano: 2019-11-26 - Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego myjącego dla służby żywnościowej wraz z montazem.
Dodano: 2019-10-07 - ZAKUP I DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO , MYJĄCEGO DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ WRAZ Z MONTAŻEM
Dodano: 2019-08-05 - ZAKUP I DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO , MYJĄCEGO DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ WRAZ Z MONTAŻEM
Dodano: 2019-07-10 - Dostawa sprzętu gastronomicznego, porcelany i akcesoria kuchennych.
Dodano: 2018-11-22 - Dostawa wyposażenia do Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Kamieniu Pomorskim
Dodano: 2018-08-20