Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna ogłasza przetarg
- Adres: 78-100 Kołobrzeg, ks. Piotra Ściegiennego
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 943 548 802, , fax. 94 35 225 16
- Data zamieszczenia: 2018-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
ks. Piotra Ściegiennego 1
78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
tel. 943 548 802, , fax. 94 35 225 16
REGON: 28817100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa sprzętu gastronomicznego, porcelany i akcesoria kuchennych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa w punktach żywienia w obiektach „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A. sprzętu gastronomicznego, porcelany i akcesoria kuchennych, zgodnie z załącznikiem nr 1. 2. Szczegółowy opis i warunki dostawy wyszczególniono w Załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. 2. Dostarczany sprzęt powinien być fabrycznie nowy oraz zaopatrzony w odpowiednie atesty i certyfikaty oraz powinien odpowiadać parametrom technicznym i użytkowym opisanym w specyfikacjach asortymentowych zamieszczonych w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. Do każdego urządzenia powinna być dołączona instrukcja obsługi sporządzona w języku polskim oraz karta gwarancyjna. 3. Z dostawą łączy się usługa polegająca na dostarczeniu zamawianego sprzętu transportem wykonawcy do miejsca przeznaczenia, zainstalowania urządzeń w miejscu pracy, podłączenie urządzeń do odpowiednich sieci i ich uruchomienie, a także przeprowadzenie szkolenia personelu obsługującego urządzenia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39314000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 3.000,00 zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa, montaż i uruchomienie profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego kuchni i pomieszczeń pomocniczych w Szkole Podstawowej w Jarosławcu
Dodano: 2020-07-08 - Dostawa i montaż sprzętu kuchennego do punktu żywienia w S.U. MUSZELKA – postępowanie powtórzone
Dodano: 2020-06-12 - Dostawa i montaż sprzętu kuchennego do punktu żywienia w S.U. MUSZELKA – powtórzone
Dodano: 2020-05-22 - Dostawa sprzętu gastronomicznego do punktu żywienia w S.U. MUSZELKA
Dodano: 2020-02-12 - Dostawa sprzętu gastronomicznego do punktów żywienia
Dodano: 2019-11-26 - Zakup i dostawa sprzętu gastronomicznego myjącego dla służby żywnościowej wraz z montazem.
Dodano: 2019-10-07 - ZAKUP I DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO , MYJĄCEGO DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ WRAZ Z MONTAŻEM
Dodano: 2019-08-05 - ZAKUP I DOSTAWA SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO , MYJĄCEGO DLA SŁUŻBY ŻYWNOŚCIOWEJ WRAZ Z MONTAŻEM
Dodano: 2019-07-10 - dostawa sprzętu chłodniczego i gastronomicznego wraz z montażem do 16 WOG
Dodano: 2019-05-10 - Dostawa wyposażenia do Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Kamieniu Pomorskim
Dodano: 2018-08-20