Przetargi.pl
Dostawa różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych, przetworzonych - śledź

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48300 Nysa, ul. Kościuszki
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 332 471
  • Data zamieszczenia: 2018-01-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki
    48300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 774 332 471
    REGON: 32020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych, przetworzonych - śledź
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do Zakładu Karnego w Nysie różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych i przetworzonych - śledź. Zamówienie podzielone jest na 17 części. Szczegółowy opis każdej z części znajduje się w zał. nr 1 do SIWZ na stronie Zamawiającego www.zp.sw.gov.pl Część 1 Cukier biały 1. Cukier biały* Gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat.I kg 10.000 Część 2 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30%* Gramatura jednostkowa 0,90kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I kg 3.500 Część 3 Warzywa przetworzone - soja 1. Kotlet sojowy * Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 2. Kostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 200 Część 4 Warzywa strączkowe suszone 1. Fasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 2.500 2. Groch suchy łuskany - połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 800 Część 5 Ryby konserwowane 1. Sałatka rybna* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 2. Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy. zg. z PN kl./gat.I kg 800 3. Ryba w oleju* Opakowanie: puszka metalowa - konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 800 4. Paprykarz szczeciński* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 1.600 Część 6 Ryby przetworzone mrożone 1. Burger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I kg 2200 2. Mintaj kostka panierowany Czyste mięso ryb, bez ości i jakichkolwiek zanieczyszczeń, mrożone w panierce. Waga jednej kostki 80-150g . Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 5 %. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 10%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1100 Część 7 Ryby przetworzone - śledź 1. Śledź matjas* Śledź matjas lekko solony w wiaderkach. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 4 kg do 10 kg. zg. z PN kl./gat I kg 1000 Część 8 Jaja świeże -kurze 1. Jaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M (waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe zg. z PN kl./gat I szt. 60.000 Część 9 Tłuszcze roślinne 1. Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, zg. z PN kl./gat I kg 7000 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 1,3,5l zg. z PN kl./gat I l 2000 Część 10 Mąka - kasze 1. Kasza jęczmienna średnia - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 2. Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 2000 3. Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 4. Mąka pszenna typ 500– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 3300 5. Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I kg 50 6. Płatki owsiane – gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 7. Ryż biały długoziarnisty - gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 8. Suchary bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg100 9. Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Część 11 Makarony 1. Makaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 700 2. Makaron bez jajeczny świder – mały - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 4200 Część 12 Zupy 1. Rosół wołowy - koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1 do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Rosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Zupa bieszczadzka -koncentrat, baza wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 4. Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 5. Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg400 6. Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 400 7. Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg400 8. Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 400 Część 13 Warzywa suszone 1. Burak czerwony suszony kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 2. Koper suszony mielony- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 3. Marchew suszona kostka- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 500 4. Natka pietruszki suszona- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 5. Włoszczyzna suszona ( min. 5 warzyw w składzie)- gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 Część 14 Warzywa przetworzone 1. Chrzan tarty- gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I kg 200 2. Fasolka szparagowa konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 3. Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg1000 4. Kukurydza konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1500 5. Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 6. Papryka konserwowa ćwiartki - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4000 7. Pasztet sojowy różne smaki - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 8. Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 9. Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 10. Sałatka wielowarzywna- min 3 składnikowa - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 11. Leczo - min 5 składnikowe w tym pieczarki - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4500 Część 15 Przyprawy 1. Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,1 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 15 2. Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 60 3. Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 4. Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 5. Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I l 300 6. Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg30 7. Pieprz czarny prawdziwy, mielony- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 8. Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 9. Przyprawa do drobiu– gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 10. Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 11. Przyprawa do gulaszu- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 12. Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 13. Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 10 14. Przyprawa w płynie do zup– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1200 15. Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I kg 800 16. Sól spożywcza jodowana warzona – gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 700 17. Ziele angielskie- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Część 16 Różne artykuły spożywcze 1. Dżem wieloowocowy/różne smaki/ - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15zg. z PN kl./gat I kg 1600 2. Ketchup – gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg Powinien mieć jednolitą półpłynną masę o barwie pomarańczowo czerwonej o łagodnym smaku. zg. z PN kl./gat I kg 1500 3. Majonez – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg. Powinien mieć jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie, zapach charakterystyczny dla majonezu. zg. z PN kl./gat I kg 700 4. Marmolada wieloowocowa - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 5. Musztarda – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg Powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. zg. z PN kl./gat I kg 1500 Część 17 Napoje 1. Herbata czarna w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 2. Herbata owocowa w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 400 3. Kawa zbożowa rozpuszczalna konfekcjonowana – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 1000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03100000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie dokonuje określenia szczególnych warunków w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach