Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48300 Nysa, ul. Kościuszki
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 332 471
  • Data zamieszczenia: 2017-01-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki
    48300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 774 332 471
    REGON: 32020700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 Cukier biały Cukier biały*Gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN kl./gat.I kg 12.000 Część 2 Koncentrat pomidorowy Koncentrat pomidorowy 30%*Gramatura jednostkowa 0,90kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I kg 3500 Część 3 Warzywa przetworzone - soja Granulat sojowy * Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 300 Kostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 400 Część 4 Warzywa strączkowe suszone Fasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie . zg. z PN kl./gat.kg 2500 Groch suchy łuskany - połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg1000 Część 5 Ryby konserwowane Sałatka rybna* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 2000 Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy. zg. z PN kl./gat.I kg 840 Ryba w oleju* Opakowanie: puszka metalowa - konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 840 Paprykarz szczeciński* Opakowanie:puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 2000 Część 6 Ryby przetworzone mrożone Burger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I kg 2500 Płaty śledziowe solone* Płaty śledziowe bez ości. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat Ikg 900 Mintaj. Kostka. Czyste mięso ryb, bez ości i jakichkolwiek zanieczyszczeń, mrożone. Waga jednej kostki 80-150g . Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 5 %. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 900 Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 10%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 500 Część 7 Jaja świeże -kurze Jaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M(waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe. zg. z PN kl./gat I szt 65.000 Część 8 Tłuszcze roślinne Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, kg 7800 Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 1,3,5l zg. z PN kl./gat I l 2400 Część 9 Mąka - kasze Kasza jęczmienna średnia gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 2100 Kasza gryczana gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 Kasza manna gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Mąka pszenna typ 500 gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 2700 Płatki kukurydziane gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Płatki owsiane gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg100 Ryż biały długoziarnisty gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN l./gat I kg 2300 Suchary bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 Część 10 Makarony Makaron bez jajeczny nitki gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 1000 Makaron bez jajeczny świder – mały gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat Ikg 4700 Część 11 Zupy Rosół wołowy - koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1 do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 Rosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 400 Zupa bieszczadzka -koncentrat, baza wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat Ikg 100 Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 100 Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 100 Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat Ikg 100 Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 100 Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg400 Część 12 Warzywa suszone Burak czerwony suszony kostka gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Koper suszony mielony gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Marchew suszona kostka gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 300 Natka pietruszki suszona gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 100 Włoszczyzna suszona ( min. 5 warzyw w składzie) gramatura jednostkowa od 0,5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 300 Część 13 Warzywa przetworzone Chrzan tarty gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I kg 500 Fasolka szparagowa konserwowa gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 Groszek konserwowy gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 Kukurydza konserwowa gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 Ogórki konserwowe gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3000 Papryka konserwowa ćwiartki gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 Pasztet sojowy z pomidorem gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 7 Pasztet sojowy z koperkiem gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 7 Pasztet sojowy z papryką gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 7 Pasztet sojowy z pieczarkami gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat kg 7 Pasztet sojowy gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 7 Pieczarki konserwowe niekrojone gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 Sałatka szwedzka gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 Sałatka wielowarzywna- min 3 składnikowa gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 3600 Część 14 Przyprawy Bazylia – suszona, mielona gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Cynamon mielony gramatura jednostkowa od 0,1 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 15 Czosnek granulowany gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 50 Liść laurowy gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Majeranek gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 50 Ocet spirytusowy 10% gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I l 340 Oregano suszone mielone gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 15 Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/ gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Pieprz czarny prawdziwy, mielony gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 Przyprawa do bigosu gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg10 Przyprawa do drobiu gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Przyprawa do fasoli gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 10 Przyprawa do gulaszu gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Przyprawa do mięsa mielonego gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 10 Przyprawa do ryb gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 10 Przyprawa w płynie do zup gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1200 Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I kg 700 Sól spożywcza jodowana warzona gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 700 Ziele angielskie gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 Część 15 Różne artykuły spożywcze Dżem wieloowocowy/różne smaki/ gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 Herbata czarna granulowana – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 350 Ketchup – gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg Powinien mieć jednolitą półpłynną masę o barwie pomarańczowo czerwonej o łagodnym smaku. zg. z PN kl./gat I kg 1500 Majonez – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg. Powinien mieć jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie, zapach charakterystyczny dla majonezu. zg. z PN kl./gat I kg 500 Marmolada wieloowocowa gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 Musztarda – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg Powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. zg. z PN kl./gat I kg 1500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03100000-2

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach