Przetargi.pl
Dostawa PRZETWORÓW WARZYWNO-OWOCOWYCH do kantyny w Zakładzie Karnym we Włodawie.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2012-11-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa PRZETWORÓW WARZYWNO-OWOCOWYCH do kantyny w Zakładzie Karnym we Włodawie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. ananasy w syropie 565g (puszka) szt. 100 2. cebulka konserwowa 290g (słoik) szt. 50 3. chipsy Lays 30g szt. 200 4. chipsy Lays 90g szt. 1000 5. krem chrzanowy 185g szt. 300 6. chrzan tarty 290g (słoik) szt. 500 7. chrzan tarty 0,9l (słoik) szt. 50 8. ćwikła z chrzanem 300g (słoik) szt. 300 9. marmolada wieloowocowa 260g szt. 400 10. powidła śliwkowe Łowicz 290g szt. 400 11. dżem 260g szt. 2000 12. fasola konserwowa 400g szt. 200 13. groszek konserwowy 400g (puszka) szt. 200 14. koncentrat pomidorowy Łowicz 80g słoik szt. 100 15. koncentrat pomidorowy 0,9l (słoik) szt. 200 16. kukurydza konserwowa 400g (puszka) szt. 200 17. ogórki konserwowe 0,9l (słoik) szt. 200 18. oliwki czarne drylowane 140g szt. 100 19. papryka konserwowa 0,9l (słoik) szt. 100 20. pieczarki marynowane 280g (słoik - całe) szt. 200 21. przecier ogórkowy 0,9l (słoik) szt. 100 22. sałatka ogórkowa 0,9l (słoik - ogórki w plastrach) szt. 100 23. seler konserwowy 330g (pocięty w słupki - słoik) szt. 20 24. syrop owocowy 430ml (butelka szklana, różne smaki) szt. 400 25. syrop owocowy 5L (butelka plastikowa, różne smaki) l. 300 26. szczaw konserwowy 0,9l (słoik) szt. 100 27. krem czekoladowo-orzechowy Nutella 350g szt. 400 28. orzeszki solone 150g szt. 2000 29. orzeszki fistaszki 250g szt. 2000 30. orzeszki pistacje 100g szt. 200 31. pasta kanapkowa (Lisner 80g lub równoważne) szt. 300 32. sałatka wielowarzywna 470g Jamar szt. 100 33. korniszony koktajlowe 280ml (PROVITUS lub równoważne) szt. 100 34. czosnek konserwowy (PROVITUS 170ml lub równoważne) szt. 100 35. mieszanka obiadowa trzy warzywa PUDLISZKI słoik 500g lub równoważny szt. 30 36. sałatka z selera (PROVITUS 280ml lub równoważne) szt. 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach