Przetargi.pl
Dostawa PRZETWORÓW WARZYWNO - OWOCOWYCH do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.

Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
  • Data zamieszczenia: 2012-07-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
    Czerwony Bór 23 23
    18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
    tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
    REGON: 20041123400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa PRZETWORÓW WARZYWNO - OWOCOWYCH do kantyn prowadzonych przez Zamawiającego, mieszczących się w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. ananasy w syropie 565g puszka szt. 280 2. cebulka konserwowa 300g słoik szt. 20 3. chipsy Lays 30g szt 600 4. chipsy Lays 90g szt 1500 5. chrzan tarty 290g słoik szt. 600 6. chrzan tarty 900g słoik szt. 100 7. ćwikła z chrzanem 300g (słoik) szt. 500 8. dżem 280g Agrovita słoik niskosłodzony, różne smaki szt. 10000 9. dżem 280g Łowicz słoik niskosłodzony, różne smaki szt. 300 10. groszek konserwowy 400g puszka szt. 1200 11. koncentrat pomidorowy 0,9l słoik ALTEX szt. 3000 12. koncentrat pomidorowy 200g Pudliszki słoik szt. 20 13. koncentrat pomidorowy 200g Dawtona słoik szt 30 14. kukurydza konserwowa 400g puszka szt. 1200 15. ogórki konserwowe 0,9l słoik szt. 1000 16. oliwki czarne drylowane 140g szt. 50 17. oliwki zielone drylowane 140g szt. 50 18. papryka konserwowa 0,9l słoik szt. 150 19. pieczarki marynowane całe 290g słoik szt. 400 20. przecier ogórkowy 0,9l słoik Laskol szt. 400 21. przecier ogórkowy 300g słoik Laskol szt. 30 22. sałatka ogórkowa szwedzka 0,9 słoik Laskol szt. 300 23. seler konserwowy 330g pocięty w słupki słoik szt. 50 24. syrop owocowy 335ml butelka szklana, różne smaki Cymes szt 700 25. syrop owocowy 5L butelka plastikowa, różne smaki Cymes l 500 26. szczaw konserwowy cięty 0,9l słoik Laskol szt. 600 27. szczaw konserwowy cięty 300g słoik Laskol szt. 30 28. krem czekoladowo-orzechowy Nutella 350g szt. 800 29. orzeszki solone 150g szt 2400 30. orzeszki fistaszki 150g szt 1000 31. orzeszki pistacje 100g szt. 300 32. pasta kanapkowa Lisner 150g lub równoważne szt 300 33. sałatka ogórkowa szwedzka 450g Laskol szt. 600 34. korniszony koktajlowe 280ml Provitus szt 60 35. czosnek konserwowy 170ml Provitus szt 80 36. mieszanka obiadowa trzy warzywa Pudliszki słoik 500g lub równoważny szt 100 37. sałatka z selera 280ml Prowitus słoik szt 1000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach