Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych w okresie od stycznia do czerwca 2014 roku dla Gimnazjum w Żurawicy

Gmina Żurawica ogłasza przetarg

  • Adres: 37-710 Żurawica, ul. Ojca Świętego Jana Pawła II 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 6723940, 6713378 , fax. 016 6723940
  • Data zamieszczenia: 2013-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Żurawica
    ul. Ojca Świętego Jana Pawła II 1 1
    37-710 Żurawica, woj. podkarpackie
    tel. 016 6723940, 6713378, fax. 016 6723940
    REGON: 00055117700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zurawica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych w okresie od stycznia do czerwca 2014 roku dla Gimnazjum w Żurawicy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje następujące części:
    Część I Pieczywo - CPV: 15811000-6
    Część II Warzywa i owoce i ich przetwory - CPV:15300000-1
    Część III Mrożonki i ryby - CPV:15200000-0
    Część IV Mięso i kiełbasa - CPV:15100000-9
    Część V Nabiał - CPV: 15500000-3 Część VI Słodycze - CPV: 15842310-8
    Część VII Przyprawy - CPV: 15870000-7
    Część VIII Garmażerka - CPV: 15851000-8
    Część IX Wybory cukiernicze - CPV: 15833000-6
    Część X Pozostałe artykuły suche i inne - CPV: 15890000-3
    Część XI Jabłka - CPV:15300000-1
    1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia z podziałem na poszczególne części stanowi załącznik do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 2. Umowa realizowana będzie zgodnie z faktycznymi potrzebami Zamawiającego w oparciu o ceny jednostkowe zaproponowane przez Wykonawcę w ofercie najkorzystniejszej. 3. Celem przybliżenia szacunkowej wielkości zamówienia podajemy planowane ilości zamówienia. Podane ilości są ilościami orientacyjnymi w skali 6 miesięcy. Z tytułu niezrealizowania pozostałej części zamówienia Wykonawcy nie przysługują roszczenia finansowe oraz prawne. 4. Zamawiający zastrzega sobie możliwość przeprowadzenia badań mikrobiologicznych przywożonego towaru na koszt Wykonawcy w przypadku wystąpienia istotnych wątpliwości Zamawiającego, co do jakości artykułów. 5. Zamawiający przewiduje również możliwość kontroli jakości dostarczanych produktów pod kątem zgodności oferowanego produktu z opisem produktu załączonym do oferty. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia auditów u Wykonawcy pod kątem stosowania zasad GMP/GHP oraz systemu HACCP. 7. Dostawy asortymentu odbywać się będą 5 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku w godz. 6:30-10:00 na koszt i ryzyko Wykonawcy. W wyjątkowych sytuacjach mogą być zmienione godziny dostaw wynikające ze zmiany planu zajęć oraz mogą wystąpić zamówienia dodatkowe realizowane w tym samym dniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zurawica.pl/przetargi
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach