Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej w Padwi Narodowej

Zespół Szkół w Padwi Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 39-340 Padew Narodowa, ul. Szkolna 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 15 811 99 48 , fax. 15 811 99 48
  • Data zamieszczenia: 2015-12-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Padwi Narodowej
    ul. Szkolna 1 1
    39-340 Padew Narodowa, woj. podkarpackie
    tel. 15 811 99 48, fax. 15 811 99 48
    REGON: 18113111500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www: padewgimnazjum.cba.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej w Padwi Narodowej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej w Padwi Narodowej. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne zadania: Zadanie nr 1 Dostawa pieczywa dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Zadanie nr 2 Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Zadanie nr 3 Dostawa owoców, warzyw i kiszonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Zadanie nr 4 Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Zadanie nr 5 Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Zadanie nr 6 Dostawa nabiału dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Zadanie nr 7 Dostawa mrożonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Zadanie nr 8 Dostawa ziemniaków dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Dostarczony przedmiot zamówienia powinien spełniać następujące wymogi: - poszczególne asortymenty pakowane oddzielnie, - dostawy realizowane pojazdem dostosowanym do przewożenia poszczególnych art. spożywczych, - przy każdorazowej dostawie wykonawca zobowiązany jest do przedstawienia zamawiającemu orzeczenia o spełnieniu warunków sanitarnych dostarczanych artykułów spożywczych wydanego przez właściwą stację sanitarno-epidemiologiczną, oraz orzeczenia o spełnianiu warunków sanitarnych przez pojazd którym realizowana jest dostawa, - produkty pakowane mają być trwale i czytelnie oznaczone terminem przydatności do spożycia, - termin przydatności do spożycia wg dnia dostawy nie może być krótszy niż 30 % terminu przydatności dla danego typu produktu - dostawy będą realizowane sukcesywnie w miarę zapotrzebowania Zamawiającego Zadanie nr 1-Dostawa pieczywa dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Bułki zwykłe (0,08 kg) szt 800 2 Rogale (0,08kg) szt 4 000 3 Bułka tarta kg 165 4 Bułka drożdżowa (0,10kg) szt 1 200 5 Pączek (0,10 kg) szt 500 6 Chleb graham (0,5 kg) szt. 2 500 7 Bułka ciemna z ziarnami (0,12kg) szt. 1 600 Zadanie nr 2-Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Kiełbasa zwyczajna kg 100 2 Wędzonka kg 130 3 Kości kg 900 4 Porcja rosołowa kg 900 5 Schab b/k kg 630 6 Filet z piersi kurczaka kg 800 7 Karkówka b/k kg 820 8 Kiełbasa krakowska podsuszana kg 31 9 Kiełbasa żurkowa kg 125 10 Boczek wędzony surowy kg 38 11 Rosołowe wołowe kg 75 12 Smalec wiejski kg 125 13 Pasztetówka wiejska kg 10 14 Dramstik (podudzie z kurczaka) kg 280 15 Gulaszowe wołowe kg 300 16 Szynka hrabiego kg 63 Zadanie nr 3-Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Marchew czerwona korzeń kg 600 2 Pietruszka korzeń kg 250 3 Seler korzeń kg 250 4 Por szt 250 5 Cebula kg 650 6 Burak ćwikłowy kg 300 7 Kapusta biała główki szt 200 8 Kapusta pekińska szt 200 9 Barszcz kiszony 0,5 l szt 250 10 Ogórek świeży kg 190 11 Papryka świeża kg 75 12 Ogórki kiszone kg 63 13 Kapusta kiszona kg 400 14 Koperek zielony, pęczek szt 60 15 Pieczarki kg 63 16 Czosnek szt 190 17 Jabłka mix kg 700 18 Cytryny kg 100 19 Fasola Jasiek kg 80 20 Pomidor świeży kg 120 21 Groch żółty, łuskany kg 40 22 Ogórki korniszony, 1,7 l szt 200 23 Sałata zielona, główka szt 50 24 Pietruszka zielona, pęczek szt 100 25 Mandarynki kg 400 26 Truskawki świeże kg 65 Zadanie nr 4-Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Papryka mielona słodka kg 3 2 Majonez dekoracyjny 3000g lub 3 l szt 90 3 Kwasek cytrynowy 50g szt 40 4 Majeranek kg 2 5 Ziele angielskie kg 4 6 Przyprawa maggi 1 l szt 38 7 Koncentrat pomidorowy 0,9 l szt 500 8 Liść laurowy kg 1,5 9 Kminek cały kg 1,5 10 Jarzynka kg 70 11 Rosół drobiowy kg 6 12 Sos pieczeniowy kg 18 13 Sos grzybowy kg 8 14 Zupa grochowa kg 7 15 Zupa grzybowa kg 7 16 Barszcz biały kg 25 17 Żur w proszku kg 25 18 Czosnek w proszku kg 2 19 Olej 1 l ( rzepakowy, z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno) l 100 20 Olej uniwersalny 5 l l 300 21 Cukier kryształ 1kg kg 1 200 22 Herbata w ekspresowa ,100 saszetek op 450 23 Przyprawa do mięs kg 20 24 Sól 1 kg kg 170 25 Chrzan tarty w słoiku 180g szt 85 26 Ocet ? l szt 25 27 Pieprz czarny mielony kg 7,5 28 Bazylia suszona kg 0,5 29 Delikat do ryb kg 2,5 30 Sos sałatkowy grecki kg 2 31 Kminek mielony kg 2 32 Sos pieczakowo-borowikowy kg 6 33 Pomidory całe 2,5 kg puszka szt 50 34 Przyprawa pomidory, czosnek, bazylia kg 3 35 Imbir mielony 250 g kg 2 36 Sos sojowy ciemny TAO 592 ml szt 8 37 Sos sałatkowy koperkowy kg 2 38 Ocet balsamiczny 250 ml szt 8 Zadanie nr 5-Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Kasza manna 500g kg 40 2 Kasza jęczmienna 1000g kg 270 3 Ryż biały 1 kg kg 200 4 Makaron spaghetti op.500g szt 500 5 Makaron świderki op.500g szt 700 6 Makaron muszelka op.250g szt 100 7 Makaron nitka (5-cio jajeczny) op. 250g szt 440 8 Mąka pszenna 1000g kg 260 Zadanie nr 6-Dostawa nabiału dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Śmietana 18% 400g szt 1 100 2 Masło 200g szt 1 500 3 Ser biały półtłusty kg 200 4 Jajka szt 8 000 5 Ser żółty salami kg 35 6 Jogurt wieloowocowy pitny 150 g szt. 1 500 Zadanie nr 7-Dostawa mrożonek dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Paluszki rybne (FROSTA lub równoważne) kg 252 2 Pierogi ruskie 450g (SWISS-POL lub równoważne) szt 3 060 3 Kalafior mrożony 2000g kg 38 4 Mieszanka wielowarzywna 2500g kg 150 5 Brokuły mrożone 2000g kg 50 6 Fasolka szparagowa żółta 2500g kg 37,5 7 Fasola szparagowa zielona 2500g kg 37,5 8 Filet z ryby Limanda kg 200 9 Filet z ryby (Miruna) SHP BS kg 336 Zadanie nr 8-Dostawa ziemniaków dla Zespołu Szkół w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Ziemniaki kg 6 500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.padewgimnazjum.cba.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach