Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 15-328 Białystok, ul. Świerkowa 9
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 7422360 , fax. 085 7458087
  • Data zamieszczenia: 2015-04-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Świerkowa 9 9
    15-328 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 7422360, fax. 085 7458087
    REGON: 00030467400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Kości karkowo - schabowe wieprzowe 720 kg 2. Schab wieprzowy surowy b/k 180 kg 3. Karkówka wieprzowa surowa b/k 750 kg 4. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1800 kg 5. Żeberka wieprzowe paski 300 kg 6. Serca wieprzowe 100 kg 7. Mięso wołowe rosołowe 100 kg 8. Filet świeży z indyka 100 kg 9. Flaki wołowe krojone, mrożone 200 kg 10. Nogi wieprzowe 180 kg 11. Kurczaki świeże 330 kg 12. Udziec z kurczaka 800 kg 13. Filet świeży z kurczaka 1300 kg 14. Wątróbka drobiowa 250 kg 15. Boczek wieprzowy b/k 50 kg 16. Boczek delikatesowy 200 kg 17. Boczek z polędwicą 200 kg 18. Szynka wieprzowa (mięso w całości) np. chlebowa 400 kg 19. Szynka wieprzowa (mięso w całości) np. nasza szynka 80 kg 20. Szynka wieprzowa tyrolska, mielona, luncheon 400 kg 21. Baleron wieprzowy wędzony, gotowany 500 kg 22. Polędwica wieprzowa, wiejska, tradycyjna 40 kg 23. Polędwica wieprzowa, sopocka 140 kg 24. Kiełbasa żywiecka drobiowa 100 kg 25. Kiełbasa wieprzowa, szynkowa 200 kg 26. Kiełbasa kanapkowa 150 kg 27. Kiełbasa krakowska parzona 300 kg 28. Kiełbasa podwawelska 130 kg 29. Kiełbasa zwyczajna 300 kg 30. Kiełbasa toruńska 150 kg 31. Kiełbasa tatrzańska 90 kg 32. Kiełbasa parówkowa wieprzowa, serdelki 410 kg 33. Kiełbasa spod strzechy 140 kg 34. Kiełbasa biała, parzona 300 kg 35. Mortadela wieprzowa 300 kg 36. Parówki wieprzowe śląskie 100 kg 37. Salceson wieprzowy 110 kg 38. Salceson wieprzowy czarny 110 kg 39. Salceson czosnkowy 110 kg 40. Rolada boczkowa, boczek rolowany 100 kg 41. Kaszanka 100 kg 42. Krupnioki 140 kg 43. Golonka konserwowa 200 kg 44. Pasztetowa drobiowa 125 kg 45. Schab włoski 150 kg 46. Szynka konserwowa 170 kg 47. Pasztet drobiowy 240 kg 48. Kiełbasa pieczona podsuszana 180 kg 49. Polędwica z indyka 300 kg 50. Szynka z piersi indyka 200 kg 51. Kiełbasa czosnkowa 200 kg 52. Kiełbasa swojska np. Sokołów 200 kg 53. Kiełbasa na święconkę 20 kg 54. Kark wołowy 200 kg 55. Pasztetowa wieprzowa 125 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.bialystok.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach