Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 18-312 Grądy Woniecko, Grądy Woniecko 34
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-86 475 26 60 , fax. 0-86 475 26 64
  • Data zamieszczenia: 2016-06-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    Grądy Woniecko 34 34
    18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie
    tel. 0-86 475 26 60, fax. 0-86 475 26 64
    REGON: 45067098200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I 1 Karkówka bez kości w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3 2 Kaszanka w ilości 800 kg, kod CPV 15131134-3 3 Kiełbasa biała parzona w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 4 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 80 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa parówkowa w ilości 650 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa szynkowa w ilości 80 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa śląska w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa targowa w ilości 850 kg, kod CPV 15131130-5 10 Kiełbasa zwyczajna w ilości 850 kg, kod CPV 15131130-5 11 Kiełbasa żywiecka w ilości 80 kg, kod CPV 15131130-5 12 Kości wieprzowe schabowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 13 Mielonka tyrolska w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 14 Mielonka wieprzowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131130-5 15 Mięso mielone wieprzowe (świeże) w ilości 1300 kg, kod CPV 15119000-5 16 Mięso wieprzowe gulaszowe w ilości 300 kg, kod CPV 15113000-3 17 Mięso wołowe z udźca b/k w ilości 50 kg, kod CPV 15111000-9 18 Mortadela w ilości 1200 kg, kod CPV 15131130-5 19 Ogonówka wędzona w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 20 Pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 21 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 22 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 500 kg, kod CPV 15131310-1 23 Pasztetowa wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 24 Pieczeń rzymska w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 25 Salceson włoski w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 26 Smalec kostka w ilości 200 kg, kod CPV 15131700-2 27 Szynka konserwowa - blok w ilości 80 kg, kod CPV 15131130-5 28 Wątroba wieprzowa w ilości 550 kg, kod CPV 15114000-0 29 Żeberka wieprzowe paski w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3 Część II 1 Ćwiartki tylne z kurczaka (świeże) w ilości 500 kg, kod CPV 15112100-7 2 Filet z piersi kurczaka (świeży) w ilości 140 kg, kod CPV 15112100-7 3 Kurczak świeży cały w ilości 700 kg, kod CPV 15112130-6 4 Mielonka drobiowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131135-0 5 Mięso mielone z drobiu w ilości 800 kg, kod CPV 15119000-5 6 Parówki cienkie drobiowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 7 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 400 kg, kod CPV 15131310-1 8 Pasztetowa drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131310-1 9 Pieczeń drobiowa w ilości 900 kg, kod CPV 15131135-0 10 Polędwica drobiowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 11 Polędwica kanadyjska w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0 12 Polędwica miodowa w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0 13 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7 14 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1300 kg, kod CPV 15112100-7 15 Udziec z indyka świeży z kością w ilości 80 kg, kod CPV 15112100-7 16 Wątroba z kurczaka w ilości 550 kg, kod CPV 15112300-9
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach