Zakład Karny w Koronowie ogłasza przetarg
- Adres: 86-010 Koronowo, ul. Bydgoska 27
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0 52 382 22 11 , fax. 0 52 382 09 00
- Data zamieszczenia: 2012-11-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Koronowie
ul. Bydgoska 27 27
86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0 52 382 22 11, fax. 0 52 382 09 00
REGON: 00031962900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Grupa 1: 1. Mięso wołowe gulaszowe, bez kości - 800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15111000-9, Polska Norma: PN-88/A-82003/Ap1:2004 Grupa 2: 1. Półtusze wieprzowe - 14 000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15113000-3, PN-91/A-82001 Grupa 3: 1. Kiełbasa mielonka firmowa - 2 000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 4: 1. Krakowska parzona - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 5: 1. Mielonka typu turystyczna - 1 800 kg (ilość szacunkowa ), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 6: 1. Salceson czarny - 1 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131134-3, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 7: 1. Salceson biały - 900 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1996/A1:1998 Grupa 8: 1. Parówkowa - 3 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 9: 1. Parówki cienkie - 2 000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 10: 1. Mortadela - 3 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 11: 1. Metka zwykła - 1 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 12: 1. Kiełbasa typu jarmarczna - 5 000 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007:1996/A1:1998 Grupa 13: 1. Kiełbasa biała - 250 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007:1996/A1:1998 Grupa 14: 1. Kaszanka -1 700 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131134-3, PN- A-82007 Grupa 15: 1. Czosnkowa - 3 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 16: 1. Kanapkowa wędzona - 2 800 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 17: 1. Podwawelska - 2 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 18: 1. Żywiecka - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 19: 1. Poznańska - 3 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A 82007/A1:1998 Grupa 20: 1. Podgardle wędzone - 1 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131200-7, PN-86/A-8200 Grupa 21: 1. Głowizna- 1 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 Grupa 22: 1. Dębicka - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, PN- A-82007/A1:1998 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wędlin, mięsa i konserw mięsnych
Dodano: 2015-08-27 - Sukcesywna dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych.
Dodano: 2014-11-25 - Mięso czerwone, wędliny z mięsa czerwonego i tłuszcze zwierzęce.
Dodano: 2013-10-17 - Dostawa mięsa, wędlin wieprzowych, wędlin drobiowych
Dodano: 2009-07-28 - Dostawa mięsa, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych
Dodano: 2009-07-15