Szpital Wojewódzki im. dr. Ludwika Rydygiera w Suwałkach ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Szpitalna 60
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 087 5629582, 5629462, 5629595 , fax. 087 5629594
- Data zamieszczenia: 2014-10-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. dr. Ludwika Rydygiera w Suwałkach
ul. Szpitalna 60 60
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 087 5629582, 5629462, 5629595, fax. 087 5629594
REGON: 79031936200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.suwalki.pl/przetargi
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i podrobów na okres 6-ciu miesięcy dla Szpitala Wojewódzkiego im. dr. Ludwika Rydygiera w Suwałkach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i podrobów na okres 6-ciu miesięcy dla Szpitala Wojewódzkiego im. dr. Ludwika Rydygiera w Suwałkach w asortymencie i szacunkowej ilości określonych w załączniku formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ. Określone w załączniku formularz asortymentowo - cenowy do SIWZ szacunkowe ilości mogą ulec zmniejszeniu, w zależności od zapotrzebowania Zamawiającego. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian w proporcjach asortymentów z uwagi na wysokości obłożenia i stany chorobowe oddziałów naszego Szpitala - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: w przedmiotowym postępowaniu nie wymaga się wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.suwalki.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SP21.270-04/16 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 21 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Białymstoku
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych oraz drobiowych
Dodano: 2016-07-07 - SP28/ZP-02/2016 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 28 w Białymstoku.
Dodano: 2016-06-17 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-04-26 - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Internatu ZSHE im. Mikołaja Kopernika w Białymstoku
Dodano: 2016-03-08 - Dostawa artykułów spożywczych na rok 2016 dla potrzeb stołówki szkolnej.
Dodano: 2015-12-07 - Sukcesywne dostawy produktów spożywczych w roku szkolnym 2015/2016 dla stołówki szkolnej w Zespole Szkół i Przedszkole w Tykocinie ul.Kochanowskiego 1, 16-080 Tykocin
Dodano: 2015-12-02 - Sprzedaż i dostawa mięs i wędlin do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w 2016r.
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-11-12