Przetargi.pl
Dostawa chleba mieszanego pszenno - żytniego, krojonego, paczkowanego po 400g, chleba pszennego, krojonego, paczkowanego po 400g, chleba razowego, krojonego, paczkowanego po 500g, bułki tartej do Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Łódzkiego

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 97-300 Piotrków Trybunalski, Wronia
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 616 64 00, , fax. 44 616 63 15
  • Data zamieszczenia: 2020-10-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    Wronia 76
    97-300 Piotrków Trybunalski, woj. łódzkie
    tel. 44 616 64 00, , fax. 44 616 63 15
    REGON: 32010100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa chleba mieszanego pszenno - żytniego, krojonego, paczkowanego po 400g, chleba pszennego, krojonego, paczkowanego po 400g, chleba razowego, krojonego, paczkowanego po 500g, bułki tartej do Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Łódzkiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa chleba mieszanego pszenno - żytniego, krojonego, paczkowanego po 400g, chleba pszennego, krojonego, paczkowanego po 400g, chleba razowego, krojonego, paczkowanego po 500g, bułki tartej do Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej Okręgu Łódzkiego zgodnie z poniższym zestawieniem: CZĘŚĆ I a. Chleb mieszany pszenno - żytni, krojony, paczkowany po 400g - 217 000 kg b. Chleb pszenny, krojony, paczkowany po 400g - 32 500 kg c. Bułka tarta – 1 450 kg Dostawy będą realizowane do następujących jednostek organizacyjnych Służby Więziennej: Jednostka organizacyjna Chleb mieszany pszenno - żytni, krojony, paczkowany po 400g Chleb pszenny, krojony, paczkowany po 400g Bułka tarta ZK Garbalin 120 000 kg 16 000 kg 900 kg ZK Łowicz 97 000 kg 16 500 kg 550 kg CZĘŚĆ II a. Chleb mieszany pszenno - żytni, krojony, paczkowany po 400g - 205 000 kg b. Chleb pszenny, krojony, paczkowany po 400g - 39 000 kg c. Bułka tarta - 610 kg Dostawy będą realizowane do następujących jednostek organizacyjnych Służby Więziennej: Jednostka organizacyjna Chleb mieszany pszenno - żytni, krojony, paczkowany po 400g Chleb pszenny, krojony, paczkowany po 400g Bułka tarta AŚ Łódź 95 000 kg 14 000 kg 180 kg ZK 1 Łódź 80 000 kg 13 000 kg 300 kg ZK 2 Łódź 30 000 kg 12 000 kg 130 kg CZĘŚĆ III a. Chleb mieszany pszenno - żytni, krojony, paczkowany po 400g - 210 000 kg b. Chleb pszenny, krojony, paczkowany po 400g - 37 000 kg c. Chleb razowy, krojony, paczkowany po 500g - 200 kg d. Bułka tarta – 1 400 kg Dostawy będą realizowane do następujących jednostek organizacyjnych Służby Więziennej: Jednostka organizacyjna Chleb mieszany pszenno - żytni, krojony, paczkowany po 400g Chleb pszenny, krojony, paczkowany po 400g Chleb razowy, krojony, paczkowany po 500g Bułka tarta ZK Sieradz 115 000 kg 13 000 kg -------- 600 kg AŚ Piotrków Tryb. 95 000 kg 24 000 kg 200 kg 800 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811100-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Ustala się wadium w wysokości: Część I: 6000,00 zł słownie: sześć tysięcy złotych Część II: 5000,00 zł słownie: pięć tysięcy złotych Część III: 5000,00 zł słownie: pięć tysięcy złotych
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada: - decyzję dopuszczenia zakładu Wykonawcy i producenta produktów będących przedmiotem dostaw jeżeli Wykonawca nie jest producentem, do produkcji lub obrotu żywnością zgodnie z art.27 ust. 2 Ustawy o Warunkach Zdrowotnych Żywności i Żywienia, - dokument wystawiony dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikat wystawiony przez upoważnioną jednostkę certyfikująca stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2006r. O bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz.U. z 2019 poz. 1252).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach