Akademia Morska w Gdyni ogłasza przetarg
- Adres: 81-225 Gdynia, Morska
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. +48585586421 , fax. +48587412250
- Data zamieszczenia: 2018-01-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Morska w Gdyni
Morska 81-87
81-225 Gdynia, woj. pomorskie
tel. +48585586421, fax. +48587412250
REGON: 000145112 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.am.gdynia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
CRZP/5/2018/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2018 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem tej części zamówienia jest dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich wg ilości i wielkości opakowań podanych w Formularzu Kalkulacja Ceny stanowiącym załącznik nr 2 do niniejszej SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 9 500.00 zł
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa szczegółowego warunku w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 11 w Gdańsku
Dodano: 2023-08-08 - CRZP/196/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2021
Dodano: 2021-02-26 - CRZP/196/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2021
Dodano: 2020-12-31 - Dostawy wędlin
Dodano: 2020-03-13 - CRZP/16/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2020
Dodano: 2020-01-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2020-01-07 - Dostawy wędlin
Dodano: 2019-02-06 - sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych, wędlin drobiowych oraz mięsa wieprzowego i drobiowego do Aresztu Śledczego w Słupsku na rok 2019/2020
Dodano: 2019-01-21 - CRZP/12/2019/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2019
Dodano: 2019-01-17 - CRZP/16/2018/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2017 - powtórne
Dodano: 2018-02-16