Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 76200 Słupsk, ul. Sądowa
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 598 483 200 , fax. 598 428 608
- Data zamieszczenia: 2019-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sądowa 1
76200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 598 483 200, fax. 598 428 608
REGON: 31995400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.as_slupsk@sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy w Słupsku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych, wędlin drobiowych oraz mięsa wieprzowego i drobiowego do Aresztu Śledczego w Słupsku na rok 2019/2020 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I WĘDLINY WIEPRZOWE Boczek wędzony (CPV 15131100 – 6) 100 kg Blok tyrolski (CPV 15131100 - 5) 1000 kg Kaszanka (CPV 15131134 – 3) 2000 kg Kiełbasa biała parzona (CPV 15131130 – 5) 1200 kg Kiełbasa golonkowa (CPV 15131130 – 5) 30 kg Kiełbasa jałowcowa (CPV 15131130 – 5) 20 kg Kiełbasa krakowska parzona (CPV 15131130 – 5) 200kg Kiełbasa parówkowa (CPV 15131130 – 5) 1200kg Kiełbasa śląska (CPV 15131130 – 5) 600kg Kiełbasa cienka (zwyczajna) (CPV 15131130 – 5) 4000kg Kiełbasa żywiecka (CPV 15131130 – 5) 120kg Mielonka wieprzowa (CPV 15131130 – 5) 1200kg Metka łososiowa (CPV 15131120 – 2) 1000kg Mortadela wieprzowa (CPV 15131130 – 5)1200kg Parówki cienkie (CPV 15131130 – 5) 1200kg Pasta boczkowa (CPV 15131130 – 5) 1200kg Pasztetowa (CPV 15131310 – 1) 1000kg Pieczeń mięsna wieprzowa (CPV 15131120 – 2) 1200kg Salceson biały (CPV 15131120 – 2) 800kg Salceson czarny (CPV 15131120 – 2) 800kg Szynka gotowana (CPV 15131130 – 5) 110kg Polędwica sopocka (CPV 15131130 – 5) 30kg Część II WĘDLINY DROBIOWE Blok drobiowy (CPV 15131135 - 0) 600kg Mielonka drobiowa(CPV 15131135 – 0) 600kg Pasztet drobiowy (CPV 15131135 – 0) 600kg Pieczeń drobiowa (CPV 15131135 – 0) 600kg Serdelki drobiowe (CPV 15131135 – 0) 1200kg Kiełbasa szynkowa z drobiu (CPV 15131135 – 0) 90kg Mortadela drobiowa (CPV 15131135 – 0) 600kg Polędwica drobiowa (CPV 15131135 – 0) 80kg Kiełbasa śląska drobiowa (CPV 15131135 - 0) 600 kg Część III MIĘSO WIEPRZOWE Mięso wieprzowe gulaszowe CPV 15113000-3 4 500 kg Mięso wieprzowe chude (szynka) CPV 15131410-2 500 kg Część IV MIĘSO DROBIOWE Udko z kurczaka trybowane z/s, mrożone Kod CPV 15112000-6 4 000 kg Piersi z kurczaka, mrożone Kod CPV 15112000-6 700 kg Udko z kurczaka, mrożone Kod CPV 15112000-6 500 kg Skrzydła z kurczaka mrożone Kod CPV 15112100-7 500 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 11 w Gdańsku
Dodano: 2023-08-08 - CRZP/196/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2021
Dodano: 2021-02-26 - CRZP/196/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2021
Dodano: 2020-12-31 - Dostawy wędlin
Dodano: 2020-03-13 - CRZP/16/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2020
Dodano: 2020-01-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2020-01-07 - Dostawy wędlin
Dodano: 2019-02-06 - CRZP/12/2019/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2019
Dodano: 2019-01-17 - CRZP/16/2018/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2017 - powtórne
Dodano: 2018-02-16 - CRZP/5/2018/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2018
Dodano: 2018-01-30