Przetargi.pl
Budowa i modernizacja budynków użyteczności publicznej na terenie Gminy Marcinowice - część II wyposażenie kuchni w Centrum Sportu w miejscowości Wirki

Gmina Marcinowice ogłasza przetarg

  • Adres: 58-124 Marcinowice, Juliana Tuwima 2
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Marcinowice
    Juliana Tuwima 2
    58-124 Marcinowice, woj. dolnośląskie
    REGON: 890718366
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.marcinowice.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Budowa i modernizacja budynków użyteczności publicznej na terenie Gminy Marcinowice - część II wyposażenie kuchni w Centrum Sportu w miejscowości Wirki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowych urządzeń gastronomicznych oraz mebli gastronomicznych ze stali nierdzewnej wraz z niezbędnym osprzętem na potrzeby Centrum Sportu w miejscowości Wirki.2. Zakres obejmuje dostawę następującego, fabrycznie nowego sprzętu spełniającego warunki opisane w SWZ:1) Zmywarka do mycia naczyń z funkcją wyparzania ,2) Podstawa pod zmywarkę,3) Zmiękczacz wody półautomatyczny,4) Stół ze zlewem 2-komorowym,5) Bateria prysznicowa z wylewką,6) Stół roboczy z dolną półką ,7) Pojemnik jezdny na odpady,8) Stół roboczy- szafka9) Stół roboczy z dolną półką10) Szafa chłodnicza 2-drzwiowa11) Okap wentylacyjny wyciągowy12) Patelnia elektryczna wychylna13) Kuchnia elektryczna 4-płytowa z piekarnikiem14) Stół roboczy- centralny15) Stół roboczy z dolną półką i modułem 2 szuflad16) Wózek kelnerski 3-półkowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39221000-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Na podstawie art. 112 ustawy Pzp, zamawiający określa warunki udziału w postępowaniu dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.4) zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający wymaga, aby Wykonawca nie wcześniej niż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał co najmniej jedno zamówienie obejmujące swym zakresem dostawę i montaż urządzeń i wyposażenia gastronomicznego o wartości nie mniejszej niż 50 000,00 zł brutto.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-05-08

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach