Przetargi.pl
1. Przygotowanie i dostawa o zestawów obiadowych dla uczniów do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Kleosinie w roku szkolnym 2018 - 2019

Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II w Kleosinie ogłasza przetarg

  • Adres: 16-001 Kleosin, Zambrowska
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 856 632 163, , fax. -
  • Data zamieszczenia: 2018-07-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II w Kleosinie
    Zambrowska 20
    16-001 Kleosin, woj. podlaskie
    tel. 856 632 163, , fax. -
    REGON: 002339866
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www. zskleosin.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    1. Przygotowanie i dostawa o zestawów obiadowych dla uczniów do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Kleosinie w roku szkolnym 2018 - 2019
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na przygotowaniu i dostarczeniu - na potrzeby stołówki szkolnej - gorącego posiłku: obiadu dwudaniowego z kompotem. Zamawiający przewiduje, że:dziennie należy dostarczyć około 320 obiadów,w roku szkolnym 2018/2019 razem należy dostarczyć około 57600 obiadów, tj. 320 obiadów x 180 dni żywieniowych. Zastrzega się możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości dostarczanych obiadów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Warunkiem udziału w postepowaniu przetargowym jest wniesienie wadium w wysokości 2000 zł. Wadium należy wpłacić na konto Banku Spółdzielczego w Juchnowcu Górnym – nr konta 22 8074 0003 0000 1645 2000 0020 Wadium należy złożyć w terminie do 12 lipca 2018 do godz. 8.50 potwierdzenia wniesienia wadium należy dołączyć do złożonej oferty.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca posiadał zezwolenie na prowadzenie działalności cateringowej wydane w drodze decyzji właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego wydanego na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006 r. o Bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017.149 tj. z dnia 2017.01.24) zezwalającej na prowadzenie działalności gastronomicznej w zakresie produkcji od surowca do wyrobu gotowego dań kulinarnych na potrzeby usług cateringowych przewożonych środkiem transportu

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach