Przetargi.pl
ZP/05/2015 ŚWIADCZENIE USŁUGI GASTRONOMICZNEJ, POLEGAJĄCEJ NA PRZYGOTOWANIU I DOSTAWIE POSIŁKÓW DLA MIESZKAŃCÓW DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB PRZEWLEKLE SOMATYCZNIE CHORYCH I NIEPEŁNOSPRAWNYCH FIZYCZNIE WE WŁOCŁAWKU, UL. STEFANA ŻEROMSKIEGO 28A

Miejski Zespół Opieki Zdrowotnej Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Kilińskiego 16
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 231 10 33 , fax. 054 232 56 15
  • Data zamieszczenia: 2015-03-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Zespół Opieki Zdrowotnej Sp. z o.o.
    ul. Kilińskiego 16 16
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 231 10 33, fax. 054 232 56 15
    REGON: 91134032800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mzoz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z o. o.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZP/05/2015 ŚWIADCZENIE USŁUGI GASTRONOMICZNEJ, POLEGAJĄCEJ NA PRZYGOTOWANIU I DOSTAWIE POSIŁKÓW DLA MIESZKAŃCÓW DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB PRZEWLEKLE SOMATYCZNIE CHORYCH I NIEPEŁNOSPRAWNYCH FIZYCZNIE WE WŁOCŁAWKU, UL. STEFANA ŻEROMSKIEGO 28A
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na wytwarzaniu i dostarczaniu całodziennych posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej dla osób przewlekle somatycznie chorych i niepełnosprawnych fizycznie opisanych szczegółowo w Załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Przewiduje się ilość wydawanych posiłków całodobowych (tj. śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja ) w ilości od 20 do 44 porcji dziennie. Przedstawione ilości stanowią ilość szacunkową, a faktyczna ilość i zakres dostaw poszczególnych asortymentów wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego, określonych w zamówieniach udzielanych Wykonawcy. Ogólne warunki realizacji przedmiotu zamówienia: 1.Usługa objęta przedmiotem zamówienia powinna być wykonywana zgodnie z przepisami ustawy z dn. 29. 06. 2010 r. o warunkach bezpieczeństwa żywności i żywienia ( Dz. U. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.), a zwłaszcza z zachowaniem zasad systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP). 2.Posiłki powinny być przygotowywane w warunkach spełniających wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 19. 12. 2002 r. w sprawie wymagań higieniczno-sanitarnych zakładów i wymagań dotyczących higieny w procesie produkcji i w obrocie artykułami oraz materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z tymi artykułami (Dz. U. Nr 234, poz. 1979 z późn. zm.). 3.Transport posiłków musi spełniać wymogi sanitarne określone Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dn. 19. 12. 2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji i innych składników żywności (Dz. U. z 2003 r. Nr 21, poz. 179 z późn. zm.). 4. Osoby, wykonujące przedmiot zamówienia mają wymagane uprawnienia, w tym kwalifikacje określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dn. 18. 12. 2002 r. w sprawie kwalifikacji w zakresie przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji lub obrocie żywnością (Dz. U. Nr 27, poz. 233 z późn. zm.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Ocena propozycji jadłospisu dekadowego przedstawiona przez Wykonawcę
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mzoz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach