Przetargi.pl
Zorganizowanie i przeprowadzenie usług edukacyjnych w zakresie realizacji zajęć zawodowych, zajęć ogólnokształcących, praktyk zawodowych, kursów zawodowych, obozów edukacyjnych i indywidualnych zajęć z uczniami w ramach projektu pn: Zawodowcy z Kopernika

Zespół Szkół im. M. Kopernika ogłasza przetarg

  • Adres: 62-510 Konin, al. 1 Maja 22
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-63242 45 57 , fax. 0-63 242 66 26
  • Data zamieszczenia: 2012-08-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół im. M. Kopernika
    al. 1 Maja 22 22
    62-510 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 0-63242 45 57, fax. 0-63 242 66 26
    REGON: 00018281100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kopernik.konin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół im. Mikołaja Kopernika w Koninie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zorganizowanie i przeprowadzenie usług edukacyjnych w zakresie realizacji zajęć zawodowych, zajęć ogólnokształcących, praktyk zawodowych, kursów zawodowych, obozów edukacyjnych i indywidualnych zajęć z uczniami w ramach projektu pn: Zawodowcy z Kopernika
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Zorganizowanie i przeprowadzenie usług edukacyjnych w zakresie realizacji zajęć zawodowych, zajęć ogólnokształcących, praktyk zawodowych, kursów zawodowych, obozów edukacyjnych i indywidualnych zajęć z uczniami w ramach projektu pn: Zawodowcy z Kopernika Szkolenia adresowane są do osób będących uczniami technikum i zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi. Zakres tematyczny usług: Lp Zadanie przedmiotu zamówienia Beneficjenci Liczba uczestników razem Liczba grup Ilość godzin na 1 grupę Ilość godzin łącznie 1.Realizacja zajęć z przedmiotu: Pracownia ekonomiczna uczniowie klas: technik ekonomista 62 2 160 320 2.Realizacja zajęć z przedmiotu: Rachunkowość uczniowie klas: technik ekonomista 62 2 160 320 3.Realizacja zajęć z przedmiotu: Ochrona wód uczniowie klas: technik ochrony środowiska 60 2 80 160 4.Realizacja zajęć z przedmiotu: Ochrona powietrza oraz przed hałasem i drganiami uczniowie klas: technik ochrony środowiska 60 2 80 160 5.Realizacja zajęć z przedmiotu: Gospodarowanie odpadami uczniowie klas: technik ochrony środowiska 60 2 80 160 6.Realizacja zajęć z przedmiotu: Pracownia badań laboratoryjnych ochrony środowiska uczniowie klas: technik ochrony środowiska 60 4 40 160 7.Realizacja zajęć z przedmiotu: Podstawy żywienia człowieka uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii 50 3 40 120 8.Realizacja zajęć z przedmiotu: Technologia gastronomiczna uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii 50 3 40 120 9.Realizacja zajęć z przedmiotu: Podstawy rachunkowości gastronomicznej uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii 50 3 40 120 10.Towaroznawstwo uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca 31 2 160 320 11.Realizacja zajęć z przedmiotu: Organizacja sprzedaży uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca 31 2 160 320 12.Realizacja zajęć z przedmiotu: Podstawy działalności handlowej uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca 31 2 160 320 13.Realizacja zajęć: język angielski uczniowie klas: technik ekonomista, technik ochrony środowiska; uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca, kucharz małej gastronomii 203 9 26,67 240 14.Realizacja zajęć z przedmiotu: Techniki uczenia się uczniowie klas: technik ekonomista, technik ochrony środowiska; uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca, kucharz małej gastronomii 203 9 26,67 240 15.Realizacja zajęć z przedmiotu: Komunikacja interpersonalna uczniowie klas: technik ekonomista, technik ochrony środowiska; uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca, kucharz małej gastronomii 203 9 26,67 240 16.Realizacja kursu: Księgowość komputerowa uczniowie klas: technik ekonomista 15 1 70 70 17.Realizacja kursu: Kadry płace uczniowie klas: technik ekonomista 15 1 90 90 18.Realizacja kursu: Prowadzenie ksiąg przychodów i rozchodów uczniowie klas: technik ekonomista 15 1 70 70 19.Realizacja kursu: Własna działalność uczniowie klas: technik ekonomista 32 2 30 60 20.Realizacja kursu: Zielona gospodarka - technologie odnawialnych źródeł energii uczniowie klas: technik ochrony środowiska 30 2 20 40 21.Realizacja kursu: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska uczniowie klas: technik ochrony środowiska 15 2 15 30 22.Realizacja kursu: Dietetyk uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii 16 1 30 30 23.Realizacja kursu: Barman uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii 15 1 20 20 24.Realizacja kursu: Kelner uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii 19 1 20 20 25.Realizacja kursu: Obsługa kasy fiskalnej uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca 16 1 12 12 26.Realizacja indywidualnych zajęć z uczniami niepełnosprawnymi uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii i sprzedawca 5 5 72 360 Lp. Zadanie przedmiotu zamówienia Beneficjenci Liczba uczestników razem Liczba grup Ilość osobodni na 1 grupę Ilość osobodni łącznie 27.Realizacja praktyki zawodowej uczniowie klas: technik ekonomista 62 2 620 1240 28.Realizacja praktyki zawodowej uczniowie klas: technik ochrony środowiska 60 2 600 1200 29.Realizacja praktyki zawodowej uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód kucharz małej gastronomii 50 3 333,33 1000 30.Realizacja praktyki zawodowej uczniowie klas zasadniczej szkoły zawodowej z oddziałami integracyjnymi, zawód sprzedawca 31 2 310 620 Lp. Zadanie przedmiotu zamówienia Beneficjenci Liczba uczestników razem Liczba grup Ilość osobodni na 1 grupę Ilość osobodni łącznie 31.Realizacja obozu młodego ekonomisty uczniowie klas: technik ekonomista 62 2 5 310 32.Realizacja obozu młodego ekologa uczniowie klas: technik ochrony środowiska 60 2 5 300 Lp. Zadanie przedmiotu zamówienia Beneficjenci Liczba uczestników razem Liczba grup Ilość godzin na 1 grupę Ilość godzin łącznie 33.Szkolenie nauczycieli do realizacji zajęć z uczniami niepełnosprawnymi nauczyciele 5 1 40 40
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 802120003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Wiarygodność wykonawcy
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kopernik.konin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach