Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 48-100 Głubczyce, ul. Kochanowskiego 3
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4852016 , fax. 077 4859771
- Data zamieszczenia: 2009-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Kochanowskiego 3 3
48-100 Głubczyce, woj. opolskie
tel. 077 4852016, fax. 077 4859771
REGON: 00032083900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach 1.mięsa i wyrobów wędliniarskich z gr.151wg CPV - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Karczek z kością 15111100-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 300 Wątroba wieprzowa 15114000-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1000 Boczek wędzony 15131220-3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 400 Salceson biały 15131400-9 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1000 Pasztetowa 15131310-1 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1000 Parówki wieprzowe 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1200 Parówki cielęce 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1200 Kiełbasa mortadela 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 2500 Mielonka (szynka mielona) 15131133-6 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 2000 Kiełbasa czosnkowa 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1400 Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1400 Kiełbasa żywiecka 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 500 Kiełbasa krakowska 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1500 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 700 Kiełbasa swojska 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok1200 Salami z czosnkiem 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 1000 Mięso wołowe gulaszowe 15111000-3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 200 Mięso wołowe b/k 15111000-3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok200 Mięso wieprzowe (gulaszowe) gat.II 15111000-3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 3000 Mięso gulaszowe z indyka - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 500 Szynka gotowana 15131410-2 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok200 Szynka biała 15131410-2 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok500 Polędwica drobiowa 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 250 Polędwica firmowa 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 250 Kiełbaski drobiowe 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok1500 Parówki drobiowe 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok1000 Kiełbasa toruńska 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok1000 Pieczeń rzymska 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok 700 Smalec 15412100-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok200 Mielonka drobiowa 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok500 Pieczeń drobiowa 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy, którzy spełniają postanowienia: art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U Nr 19 poz. 117 z dnia 9 lutego 2004r. Z późniejszymi zmianami) oraz nie zostali wykluczeni z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 w/w ustawy.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferenci biorący udział w przetargu zobowiązani są do złożenia n/w dokumentów dla uznania ważności oferty: 1) Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 1. 2) Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 2. 3)Parafowany przez Wykonawcę Wzór umowy załącznik nr 3. 4) wypełniony i podpisany Wykaz osób/osoby do kontaktów z zamawiającym, odpowiedzialnych za realizację zobowiązań umowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 4 W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonania określonej działalności lub czynności objętych przedmiotem zamówienia oraz nie podlega wykluczeniu, do oferty należy dołączyć następujące dokumenty: 1) aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio,że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń , że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 2) aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 3) Pełnomocnictwa osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów. Oceny spełnienia warunków przez oferentów zamawiający będzie dokonywał na podstawie złożonych oświadczeń: Spełnia/ Nie spełnia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa, wędlin, kości, i pieczywa w rozbiciu na 4 samodzielne części
Dodano: 2016-03-31 - Dostawa mięsa, wędlin, kości, i pieczywa w rozbiciu na 4 samodzielne części
Dodano: 2015-03-24 - Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa mięsa, wędlin, kości, i pieczywa w rozbiciu na 4 samodzielne części
Dodano: 2014-03-07 - Dostawa mięsa, wędlin, kości, i pieczywa w rozbiciu na 4 samodzielne części
Dodano: 2013-02-27 - Dostawa mięsa, wędlin, kości, pieczywa i jajek w rozbiciu na 5 samodzielnych części.
Dodano: 2012-02-17 - Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV
Dodano: 2011-12-22 - Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV.
Dodano: 2011-11-29 - Dostawa mięsa, wędlin i pieczywa w rozbiciu na 3 samodzielne części
Dodano: 2011-02-03 - Dostawa mięsa, wędlin i pieczywa w rozbiciu na 3 samodzielne zadania
Dodano: 2010-01-28