Przetargi.pl
Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 083 3447509 , fax. 083 3432198
  • Data zamieszczenia: 2012-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Prosta 33 33
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 083 3447509, fax. 083 3432198
    REGON: 00032090500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZK Biała Podlaska

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1900kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 400kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1600kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 2000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1400kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1700kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1600kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1350kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 500kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 2000kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1700kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 500kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1200kg15. Salceson czarny - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 -1200kg 16.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1600kg 17.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 2000kg 18.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1700kg 19.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 280kg 20.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1 350kg21. Blok drobiowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 400kg22. Szynka drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 250kg23. Rolada drobiowa- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 280 kg24. Szynka wieprzowa gotowana - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 280kg 25. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1 300kg 26.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 1 150kg 27.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 1 500kg 28.Wieprzowina kl. II b/k (mięso gulaszowe)- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 2 500 kg 29. Wątroba wieprzowa gat.I zgodnie z PN -86/A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 1200 kg 23.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 60kg Część 2: 1. Kurczak mrożony KL. B, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18?C. Gat. I CPV 15112000-6 - 2 400kg Część 3: 1. Pasztet drobiowy (puszka łatwo otwierana z otwieraczem) od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg 2. Konserwa wieprzowa (puszka łatwo otwierana otwieraczem) od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 900kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach