Politechnika Warszawska ogłasza przetarg
- Adres: 00-661 Warszawa, Pl. Politechniki 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 2346206, 2346630 , fax. 022 2346217, 6286075
- Data zamieszczenia: 2014-10-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska
Pl. Politechniki 1 1
00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 2346206, 2346630, fax. 022 2346217, 6286075
REGON: 00000155400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pw.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakwaterowanie z wyżywieniem grupy studentów Politechniki Warszawskiej w dniach 12-14 grudnia 2014 w ramach szkolenia wyjazdowego Wydziałowych Rad Studentów. Nr postępowania: ZP/U/KK/50/14 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakwaterowanie z wyżywieniem grupy studentów Politechniki Warszawskiej w dniach 12-14 grudnia 2014 w ramach szkolenia wyjazdowego Wydziałowych Rad Studentów. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 2.1. Położenie ośrodka w odległości do 60 km ( w linii prostej) od Gmachu Głównego Politechniki Warszawskiej, pl. Politechniki 1 w Warszawie. 2.2 Ośrodek winien znajdować się poza terenem Warszawy. 2.3. Terminy zakwaterowania: - Zakwaterowanie 12.12.2014 r. około godz. 20:00 - Wykwaterowanie 14.12.2014 r. około godz. 17:00 2.4. Zakwaterowanie grupy 180 osób w pokojach czteroosobowych. - wszystkie pokoje na terenie jednego ośrodka - wszystkie łóżka jednoosobowe; - łazienka w każdym pokoju/segmencie (dopuszczalne segmenty złożone z trzech pokoi); - WiFi na terenie całego ośrodka. 2.5. Ośrodek musi być wyposażony w sale konferencyjne: - udostępnienie w dniu 13.12.2014 r. dużej Sali (na min 100 osób) ze sprzętem nagłaśniającym i mikrofonem na czas szkolenia.; - udostępnienie w dniu 13-14. 12.2014 r. 10 małych Sal szkoleniowych na około 20 osób każda, z możliwością użycia rzutnika i flipcharta . Rzutnik zapewnia Zamawiający; - wszystkie sale muszą znajdować się w jednym budynku; - udostępnienie w nocy z 13-14.12.2014 r. Sali na imprezę integracyjną, która pomieści 180 osób. 3. Wyżywienie zapewnione przez Ośrodek: PIĄTEK 12.12.2014 r. Kolacja godz. 20:00 MENU: Dania: spaghetti, masło, wędlina, sałatka wykwintna, ser żółty, pikle warzywne, dżem, pieczywo mieszane Napoje: herbata, kawa. SOBOTA 13.12.2014 r. Śniadanie godz. 09:00 MENU: Dania: mleko, płatki kukurydziane + musli, jogurty, wędlina, jajecznica na boczku ze szczypiorkiem, twarożek z rzodkiewką, twarożek z brzoskwinia, pikle warzywne, dżem, pieczywo mieszane, masło. Napoje: herbata, kawa. Obiad godz. 14:00 MENU: Dania: zupa żurek z jajkiem, ryż na sypko, kotlet drobiowy panierowany, bukiet surówek (2 gatunki), Napoje: kompot. Deser ciastko. Kolacja godz. 19:00 MENU: Dania: bigos staropolski, , masło, wędlina, ser żółty, sałatka brokułowa z prażonym słonecznikiem, pikle warzywne, pieczywo mieszane. Napoje: herbata NIEDZIELA 14.12.2014 r. Śniadanie godz.10:00: MENU: Dania: mleko, płatki kukurydziane + musli, jogurt, masło, wędlina, parówki + ketchup, musztarda, twarożek z ananasem, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka z selera , pikle warzywne, dżem, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa. Obiad godz.15:00: MENU: Dania: zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki z natką, kotlet schabowy panierowany, bukiet surówek (2 gatunki). Napoje: kompot. Deser ciastko Możliwość zamówienia wyżywienia wegetariańskiego. 4. Ośrodek zapewnia pełne wyżywienie przez cały okres pobytu tj. 12 -14 grudnia 2014 r., 5. Ośrodek udostępnia sale konferencyjne na czas szkoleń w terminie 12-14 grudnia 2014 r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda zabezpieczenia oferty wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.pw.edu.pl/wykaz
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja XIV Konferencji Naukowo-Technicznej Techniki Komputerowe w Inżynierii
Dodano: 2016-02-26 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczna szkolenia dla pracowników Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie oraz podmiotów z nim współpracujących
Dodano: 2015-08-28 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczno-konferencyjna szkoleń
Dodano: 2015-07-17 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczno- konferencyjna szkoleń
Dodano: 2015-05-27 - ZABEZPIECZENIE LOGISTYCZNE XII Międzynarodowego Sympozjum IPMiT nt. DOSKONALENIE KONSTRUKCJI ORAZ METOD EKSPLOATACJI POJAZDÓW MECHANICZNYCH, POJAZDY 2015
Dodano: 2015-05-14 - usługi hotelowe, gastronomiczne i konferencyjne dla uczestników szkoleń
Dodano: 2015-02-24 - Dostawa żywności do Przedszkola nr 34
Dodano: 2014-11-12 - świadczenie usługi w zakresie zakwaterowania i wyżywienia funkcjonariuszy Policji
Dodano: 2014-10-13 - Świadczenie usługi restauracyjnej oraz wynajem sali obrad na potrzeby konferencji: Modern Marketing and Logistics - globalne wyzwania.
Dodano: 2014-09-03 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczno- konferencyjna szkoleń
Dodano: 2014-07-11