Przetargi.pl
„ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU” - Produkty spożywcze różne

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zawierciu ogłasza przetarg

  • Adres: 42-400 Zawiercie, Piłsudskiego 47
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-02-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zawierciu
    Piłsudskiego 47
    42-400 Zawiercie, woj. śląskie
    REGON: 003462043
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU” - Produkty spożywcze różne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych na koszt i ryzyko Wykonawcy, do magazynów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Zawierciu tj.: DD Senior+ ul. Piłsudskiego 47 oraz Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny, Zawiercie, ul. Filaretów 1 - zgodnie z zapisami zawartymi w OPISIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA (OPZ) – w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik nr 2 do Zaproszenia. Pakiet nr II: Produkty spożywcze różne Kod CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze Wykonawcy zobowiązani będą dostarczać produkty do placówek Zamawiającego na niżej wymienione adresy: Dzienny Dom Senior +, Zawiercie, ul. Piłsudskiego 47, Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny, Zawiercie, ul. Filaretów 1. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilościach, terminie i według wskazań określonych przez Zamawiającego, po uprzednim telefonicznym, przekazywanym drogą e-mail zgłoszeniu z jednodniowym wyprzedzeniem w godz. 7.00 – 14.30. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem i na własne ryzyko. Ustala się, iż każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego asortymentu oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie przez pracownika Zamawiającego i Wykonawcy. Dostarczone towary muszą być odpowiednio oznakowane: opatrzone etykietą z opisem produktu, numerem partii, wagą, terminem przydatności do spożycia.Termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia produktu do magazynu Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym produkt zachowuje zdatność do spożycia określoną na etykiecie. Produkty spożywcze różne:1 Batonik karmelowy z migdałami w polewie czekoladowej 30 g kg 3,5;2 Baton z żurawiną i maliną 40g kg 3,5;3 Baton orzechowy w czekoladzie 40g kg 3,5;4 Baton z bananami w czekoladzie 40g kg 3,5;5 Budyń owocowy z cukrem 70 g różne smaki kg 3,0;6 Bulion w płynie 1 l l 10;7 Chrzan tarty180 g kg 9,0;8 Cukier 1kg kg 150;9 Cukierki czekoladowe mieszanka 1 kg kg 7;10 Cynamon pakowany po 20g kg 1;11 Czekolada mleczna 100g, skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny,masa kakaowa min. 30%, masa mleczna min. 15% kg 12;12 Czekolada mleczna orzechowa 90g , skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, orzechy laskowemin. 8%, tłuszcz mleczny. kg 7;13 Czekolada mleczna truskawkowa 100g , skład: czekolada mleczna min. 50%, tłuszcz mleczny, nadzienie truskawkowemin. 20%, cukier , mleko w proszku odtłuszczone, kg 7;14 Czekolada gorzka , masa kakaowa min. 70% kg 2;15 Czosnek mielony pakowany po 50g kg 7,5;16 Czosnek granulowany bez chemii pakowany po 50g kg 10;17 Draże kakaowe w opakowaniach 50g kg 6;18 Herbata czarna ekspresowa 100g kg 9;19 Herbata owocowa ekspresowa 50g (różne smaki) kg 3;20 Herbatniki mieszanka kg 9;21 Ciasteczka owsiane 138g kg 7;22 Jaja klasa A kod systemu 2, klasa wagowa M szt. 5500;23 Kakao naturalne 100g niskotłuszczowe kg 2;24 Kasza manna 1kg kg 30;25 Kasza mazurska średnia1kg;kg 150;26 Kasza gryczana nieprażona 1kg kg 20;27 Kasza jaglana 1 kg kg 11;28 Kawa naturalna 100g kg 5;29 Kawa zbożowa 100g kg 7 ;30 Ketchup 1000 g łagodny skład: koncentrat pomidorowy min. 50% cukier, woda. kg 14;31 Kisiel owocowy z cukrem 80g różne smaki kg 2,5;32 Kozieradka mielona 100g kg 5;33 Liść laurowy, op. 8 g kg 2;34 Lizaki owocowe 150g kg 4;35 Majeranek otarty 8 g kg 2,5;36 Majonez dekoracyjny 350g skład: olej roślinny, żółtko jaja min. 6 %,musztarda, przyprawy, regulator kwasowości, kwascytrynowy kg 7,5;37 Makaron gruby kolanka 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 70;38 Makaron gruby muszelki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 70;39 Makaron gruby świderki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 70;40 Makaron nitka 4-jajeczny skład: mąka pszenna makaronowa, semolina 4 jajka /1kg kg 50;41 Makaron spagetti 1000g kg 23;42 Mąka pszenna typu poznańska typ 500 kg 150;43 Mąka ziemniaczana 1kg kg 24;44 Mikołaj czekoladowy 60g kg 2,5;45 Miód naturalny wielokwiatowy 370 g kg 5;46 Musztarda stołowa 180g bez konserwantów kg 8;47 Musli czekoladowe 350g , skład: płatki owsiane , mąka jęczmienna, mąka kukurydziana, kasza kukurydziana, cukiertrzcinowy, czekolada, kakao. kg 2;48 Musli owocowe 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , mąka owsiana, mąka kukurydziana, mieszanka owocówmin. 13%(rodzynka, morela jabłko, truskawka ), cukier. kg 2;49 Musli z owocami tropikalnymi 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , płatki kukurydziane, mieszanka owoców min.18% (rodzynka, ananas papaja ), cukier. kg 2;50 Ocet spirytusowy min. 10%, 0,5 l l 5;51 Olej rzepakowy 1l l 150;52 Papryka mielona słodka 20g kg 2,5;53 Pieprz mielony czarny 50g kg 14;54 Płatki kukurydziane kg 6;55 Płatki owsiane 0,5kg kg 7;56 Przyprawa do ryb 50g kg 0,5;57 Przyprawa do zup sypka 200g (warzywa suszone min. 15,1%) kg 80;58 Przyprawa do zup sypka bez glutaminianu sodu, 300g. Skład: sól, cukier, warzywa suszone (marchew , pasternak, natkapietruszki, seler) kg 38;59 Przyprawa curry 50 g (bez sztucznych barwników i konserwantów) kg 0,5;60 Zioła prowansalskie 50g , skład: oregano, rozmaryn, bazylia, tymianek, majeranek, cząber, estragon, szałwia, mięta,lawenda kg 1;;61 Ryż 1kg kg 26062 Sól warzona jodowana 1kg kg 40;63 Wafelek czekoladowy – wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie kg 8;64 Wafle andruty suche 225g kg 4;65 Pierniki w czekoladzie 132g kg 5;66 Zacierka 250g – skład: mąka makaronowa pszenna, masa jajowa min. 10% kg 50;67 Ziele angielskie 20g kg 3;68 Żelatyna spożywcza 50g kg 1;69 Żurek pakowany 0,5 l l 70;70 Gałka muszkatołowa 20g kg 0,5;71 Przyprawa do spagetti 47 g kg 1;72 Przyprawa Gyros 20g kg 0,5;73 Drożdże piekarskie 100g kg 274 Cukier waniliowy pakowany po 32-34 g kg 0,5;75 Pasztet sojowy 113g kg 5;76 Pasztet sojowy z koperkiem 113g kg 5;77 Baton proteinowy 50g kg 5;78 Paprykarz warzywny 120g kg 4;79 Proszek do pieczenia. kg 0,5;80 Cukier puder. kg 1;81 Przyprawa do piernika 50g kg 0,5;82 Imbir mielony 20g kg 0,5;83 Pieprz ziołowy 20g kg 2;84 Przyprawa do ziemniaków 25g kg 1;85 Przyprawa do kebaba 30g kg 1;86 Lizaki owocowe kulka 20g kg 5;87 Frytura 2l l 8;88 Kasza kuskus 1kg kg 6;89 Ziele angielskie 30g (mielone) kg 2;90 Kminek mielony 30g kg 1;91 Oregano 30g kg 0,5;92 Jaja klasa A kod systemu 2 klasa wagowa L szt 5000;93 Ketchup dla dzieci bez konserwantów.(min. 180g pomidorów na 100g ketchup) kg 2,5;94 Chrupki smakowe do mleka różne. 250g kg 2,5;95 Przecier pomidorowy 500g, bez konserwantów, min. 95%kg 60;96 Warzywa suszone kostka 200g, bez chemii kg 10;97 Koperek susz 20g kg 0,5;98 Pietruszka natka suszona 25g kg 0,5;99 Kolendra mielona 50g kg 0,5;100 Makaron łazanki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 12;101 Makaron gruby wstążki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 80;102 Warzywa mrożone , skład: mieszanka warzyw –marchew , pietrucha , seler , por kg 30;103 Mąka orkiszowa , Bio , typ 700 kg 5;104 Oliwa z oliwek – Extra Virgin, tłoczona na zimno. l 5;105 Ryż brązowy kg 5;106 Makaron pełnoziarnisty kg 12;107 Tortellini kg 4;108 Szpinak mrożony kg 4;109 Pasztet warzywny z cieciorką 160g kg 7;110 Pasztet warzywny z soczewicą 160g kg 7;111 Bulion warzywny bio 200g kg 5;112 Olej z pestek winogron nierafinowany l 2;113 Lody mleczne - różne smaki kg 20;114 Chałwa, różne smaki (100g) kg 10;115 Grzanki pszenne kg 5;116 Makaron pióra 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50;117 Makaron kokardki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50.Wykonawcy zobowiązani będą dostarczać produkty do placówek Zamawiającego na niżej wymienione adresy: Dzienny Dom Senior +, Zawiercie, ul. Piłsudskiego 47, Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny, Zawiercie, ul. Filaretów 1. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilościach, terminie i według wskazań określonych przez Zamawiającego, po uprzednim telefonicznym, przekazywanym drogą e-mail zgłoszeniu z jednodniowym wyprzedzeniem w godz. 7.00 – 14.30. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem i na własne ryzyko. Ustala się, iż każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego asortymentu oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie przez pracownika Zamawiającego i Wykonawcy. Dostarczone towary muszą być odpowiednio oznakowane: opatrzone etykietą z opisem produktu, numerem partii, wagą, terminem przydatności do spożycia.Termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia produktu do magazynu Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym produkt zachowuje zdatność do spożycia określoną na etykiecie. 1) Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć artykuły nie wykazujące oznak nieświeżości lub zepsucia, świeże, zgodne z Systemami Bezpieczeństwa Jakości Żywności i Polskimi Normami Żywieniowymi oraz okresem przydatności do spożycia dla danego produktu. 2) W zależności od rodzaju asortymentu dostarczać go w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie produktu, składzie, informacje o producencie / nazwie/, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze /litrażu. 3) Wykonawca zobowiązany jest dostarczać produkty pierwszego gatunku, czyste, niezabrudzone, nieuszkodzone mechanicznie, spełniające wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach. 4) W przypadku otrzymania żywności o niewłaściwej jakości zdrowotnej lub handlowej Zamawiający odmówi przyjęcia asortymentu i zgłosi niezwłocznie reklamację telefonicznie lu lub za pomocą poczty e-mail w dniu dostawy. 5) Wykonawca zobowiązuje się odebrać i wymienić żywność niespełniającą wymagań jakościowych lub posiadającą wady eliminujące ją do spożycia na wolną od wad: najpóźniej w tym samym dniu lub w dniu następnym od chwili zgłoszenia.w godzinach pracy Zamawiającego i na własny koszt. (..)Ze wzgl. na ogr. ilosć znaków w ogłoszeniu pozostałe informacje w zaproszeniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie zamówienia z wolnej ręki na podstawie: art. 305 pkt 2 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach