Przetargi.pl
Zakup usług polegających na zapewnieniu obsługi cateringowej konferencji nt. wykorzystania odnawialnych źródeł energii na obszarach wiejskich.

Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA ogłasza przetarg

  • Adres: 00-930 Warszawa, ul. Wspólna 30
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 623 19 23 , fax. 22 623 19 09
  • Data zamieszczenia: 2014-02-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA
    ul. Wspólna 30 30
    00-930 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 623 19 23, fax. 22 623 19 09
    REGON: 01156286700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Fundacja

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup usług polegających na zapewnieniu obsługi cateringowej konferencji nt. wykorzystania odnawialnych źródeł energii na obszarach wiejskich.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wykonawca zapewni obsługę cateringową konferencji nt. wykorzystania odnawialnych źródeł energii na obszarach wiejskich. Miejsce odbywania konferencji: Centrum Konferencyjne w sali KAPPA, Targi Kielce, ul. Zakładowa 1,25-672 Kielce. Wykonawca zapewni: Catering dla maksymalnie 180 osób w dniu 7 marca 2014 r. podczas konferencji na temat wykorzystania odnawialnych źródeł energii na obszarach wiejskich odbywającej się w Centrum Konferencyjnym w sali KAPPA, Targi Kielce, ul. Zakładowa 1, 25-672 Kielce, w tym: godz. 13:15 przerwa kawowa: Kawa - bez ograniczeń Herbata gatunkowa - bez ograniczeń Dodatki: cukier, mleko, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana - 200 ml/os. Sok owocowy - 200 ml/os. Mix ciasteczek kruchych godz. 15.00 - lunch wraz z serwisem kawowym w formie stołu szwedzkiego: Dania serwowane z podgrzewaczy: boeuf strogonow 180 porcji karczek 180 porcji ziemniaki opiekane 120 porcji ryż 120 porcji zestaw surówek 180 porcji Zimne przekąski: jajko w szynce na sałatce jarzynowej ryba po grecku mięsa pieczone dip żurawinowy i chrzanowy pieczywo Serwis kawowy Kawa - bez ograniczeń Herbata gatunkowa - bez ograniczeń Dodatki: cukier, mleko, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana - 100 ml/os. Sok owocowy - 100 ml/os. Mix ciasteczek kruchych Uwagi ogólne: 1. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia, oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 2. Dostarczone produkty żywnościowe powinny być świeże i przyrządzone w dniu dostawy - powinny spełniać normy jakości produktów spożywczych. 3. Posiłki zostaną podane przez zapewnioną przez Wykonawcę obsługę na zorganizowanych przez Wykonawcę stołach szwedzkich. 4. Posiłki gorące zostaną podane w odpowiedniej temperaturze. 5. Wykonawca zapewni od 7 do 20 stolików barowych w zależności od dostępnego miejsca na sali, pokrytych obrusami przy których uczestnicy konferencji będą mogli konsumować dania. Do dyspozycji uczestników konferencji powinna być zastawa ceramiczna lub porcelanowa z kompletem sztućców platerowanych oraz serwetki papierowe. 6. Przewidywany czas na spożycie obiadu - 1 godzina. 7. Ostateczne rozliczenie zostanie dokonane na podstawie list obecności. Ponadto Wykonawca jest zobowiązany do: a. przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.), b. estetycznego podawania posiłków, c. przygotowania, dowozu i podania posiłków w terminie 7 marca 2014 r. i miejscu, w którym będzie odbywało się spotkanie najpóźniej na 45 min. przed rozpoczęciem posiłku, d. zapewnienia obsługi kelnerskiej (zapewnienie co najmniej 6 osób, które przygotują catering, będą uzupełniać produkty (kawa, herbata, woda, soki, ciastka, zimne przekąski) w miarę zużycia oraz będą sprzątać w trakcie i po cateringu), e. zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 180 min. po zakończeniu spotkania. Pozostałe warunki dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy, stanowiący załącznik nr 6 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 593000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.fapa.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną