Przetargi.pl
Zakup sprzętu kuchennego gastronomicznego w celu wyposażenia kuchni w Śląskim Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowym

ŚLĄSKIE CENTRUM REHABILITACYJNO - UZDROWISKOWE IM. DR ADAMA SZEBESTY W RABCE - ZDROJU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ogłasza przetarg

  • Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Dietla 5
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-04-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ŚLĄSKIE CENTRUM REHABILITACYJNO - UZDROWISKOWE IM. DR ADAMA SZEBESTY W RABCE - ZDROJU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
    ul. Dietla 5
    34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    REGON: 000297951
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup sprzętu kuchennego gastronomicznego w celu wyposażenia kuchni w Śląskim Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowym
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przemysłowy sprzęt kuchenny tj.Elektryczny piec konwekcyjny zasilany napęciem 230/400 V, Kocioł warzelny 150 l,zasilany napięciem 400 VMaszyny do przetwarzania żywności w tym: Taboret elektryczny, Elektryczna kotleciarka do mięsa z tłuczkiem, Krajalnica do wędlin 300 mm, Krajalnica stołowa do chleba o szerokości cięcia 13 mm, Kuchnia ceramiczna 600, 5 pól, Pel z piekarnikiem, Elektryczna uchylna patelnia gastronomiczna – o pojemności 80L oraz mocy (9,6 kW), zasilanych napięciem o 400V, Zmywarka kapturowa - 7,1 kW - z pompą spustową - z pompa czyszcząca (dwuścienny lejek), Zmiękczacz automatyczny do wody,przep.0-20/75, 35l/min dedykowany zmywarkomSprzęt kuchenny gastronomiczny 1 w tym:Mikser barowy 2L - 1500WMikser planetarny - 60L,Waga cyfrowa z legalizacją - 6 kg - dokładność: 0,5 g,Obieraczka do ziemniaków - 165 kg / h,Szatkownica do warzyw – 750W,Wilk do mięsa - wydajność 150 kg,Wilk do mięsa - wydajność 400 kg / h,Sprzęt kuchenny gastronomiczny 2 w tym: Garnek do zupy - Ø 400 mm z pokrywką- wysokość 400 mmGarnek - Ø 400 mm z pokrywką - wysokość: 290 mmGarnek do mięs - Ø 360 mm z pokrywką - wysokość 220 mmGarnek do mięs - Ø 280 mm z pokrywką- wysokość 170 mmGarnek do mięs - Ø 240 mm z pokrywką- wysokość 150 mmGarnek do mięs - Ø 160 mm z pokrywką - wysokość 110 mmTermos cateringowy 9,5 lMeble i wyposażenie kuchni w tym: Szafa chłodnicza - 1,48 x 0,73 m - z 2 drzwiamiSzafa na naczynia - 1,0 m - 2x drzwi przesuwne - wysokość 1,8mSzafka ścienna zawieszana - 1,0 m - bez drzwi przesuwnych - wysokość 0,65mRegał ze stali nierdzewnej - 1,0 x 0,5 m - z 4 półkami (REGULOWANY)Wózek kelnerski - 1,2 m – z 3 półkamiWózek kelnerski - 0,8 m – z 2 półkamiWózek termiczny jezdny 3x GN1/1 200 mm z blatem rozsuwanym i szafkami ogrzewanymiStół załadowczy prawy / lewy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39314000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach