Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Hajnówce ogłasza przetarg
- Adres: 17-200 Hajnówka, Doc. Adama Dowgirda 9
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-09-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Hajnówce
Doc. Adama Dowgirda 9
17-200 Hajnówka, woj. podlaskie
REGON: 050582500 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://spzozhajnowka.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Zakup i dostawę artykułów spożywczych na potrzeby SP ZOZ w Hajnówce”. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Pakiet 1 mięso surowePakiet 2 przetwory mięsnePakiet 3 różne produkty spożywczePakiet nr 4- woda butelkowaPakiet 5- przyprawyPakiet 6 produkty mleczarskiePakiet 7- RybyPakiet nr 8 -DróbPakiet 9-jajkaPakiet 10 mrożonki owocowe i warzywnePakiet 11 pieczywoPakiet 12 owoce i warzywaPakiet 13-JabłkoPakiet 14 marchewPakiet 15 burak czerwonyPakiet 16 ziemniak - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga, aby w ramach spełnienia przez Wykonawcę ubiegającego się o niniejsze zamówienie niezbędnych warunków dotyczących kwalifikacji zawodowych, potencjału technicznego Wykonawcy lub osób skierowanych przez Wykonawcę do realizacji zamówienia, umożliwiających realizację niniejszego zamówienia na odpowiednim poziomie jakości, Wykonawca wykazał, że posiada:a) zaświadczenia niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem spełniania przez wykonawcę określonych norm zarządzania jakością, w tym dostępności dla osób niepełnosprawnych, jeżeli zamawiający odwołuje się do systemów zarządzania jakością opartych na odpowiednich seriach norm europejskich oraz certyfikowanych przez akredytowane jednostki, a mianowicie posiadanie przez Wykonawcę przez cały okres realizacji umowy Wykonawca decyzji właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącą możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówieniab) zaświadczenia niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym, a mianowicie:Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca przedłoży oświadczenie o wdrożeniu i stosowaniu zasad systemu HACCP (lub certyfikat HACCP zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem spełniania przez Wykonawcę określonych norm zarządzania jakością) zgodnie z zapisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2023 poz. 1448).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-09-22
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO
Dodano: 2021-02-08 - Sukcesywne dostawy wędlin i mięsa 2021
Dodano: 2021-01-21 - Sukcesywne dostawy wędlin i mięsa 2021
Dodano: 2020-11-25 - Sukcesywne dostawy wędlin i mięsa 2020
Dodano: 2019-12-03 - Sukcesywne dostawy wędlin i mięsa 2019
Dodano: 2018-12-04 - Zakup mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych z podziałem na dwa zadania
Dodano: 2018-10-23 - Zakup mleka, przetworów mleczarskich oraz olei i tłuszczy roślinnych z podziałem na dwa zadania
Dodano: 2018-10-22 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego, podrobów mięsnych wieprzowych oraz mięsa wołowego dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2017-12-29 - Zakup i dostawa mięsa wieprzowego , podrobów mięsnych wieprzowych, mięsa wołowego oraz mięsa i podrobów drobiowych dla Szpitala Wojewódzkiego w Łomży
Dodano: 2017-12-12 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin 2018
Dodano: 2017-12-04