Przedszkole Nr 129 "Raj Na Skarpie" ogłasza przetarg
- Adres: 00-467 Warszawa, ul. Jazdów 10 B
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 628 28 43 , fax. 22 628 28 43
- Data zamieszczenia: 2015-10-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Nr 129 "Raj Na Skarpie"
ul. Jazdów 10 B 10 B
00-467 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 628 28 43, fax. 22 628 28 43
REGON: 01300434400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup ,dostawę i rozładunek mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Filet z indyka, świeży, b/skóry, b/kości- 180kg;filet z kurczaka świeży, b/skóry-130kg;łopatrka wieprzowa - mięso b/skóry, b/kości -60kg;szynka wieprzowa , b/kości, b/skóry -100kg;schab wieprzowy środkowy- mięso , b/kości - 90kg;schab karkowy- mięso , b/kości - 50kg;boczek surowy , b/kości, b/skóry -40kg;wołowe b/kości -30kg,polędwica wołowa-20 kg; podudzie z kurczaka-pałeczka-350kg; słonina ,b/skóry-10kg. polędwica sokołowska-mięso wieprzowe -25kg;polędwica drobiowa- 15 kg; pasztet wieprzowy- 50 kg; kiełbasa krakowska parzona- 25kg;kiełbasa krakowska sucha- 25kg;kiełbasa szynkowa delikatesowa, wieprzowa - 20kg;kiełbasa cienka sokołowska z szynki - 25 kg; kiełbasa biała surowa wieprzowo-wołowa -20kg;kabanosy drobiowo-wieprzowe - 10kg; szynka wędzona , wiejska ,tradycyjna - 50kg;baleron gotowany - 20kg; ogonówka biesiadna - 20kg; parówki z szynki - 50 kg; szynka z piersi indyka- 20 kg; kiełbasa tyrolska - 15 kg; kurczak po królewsku - 15kg; schab wędzony - 15 kg; szynka z indyka - 15 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 030000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: świeże produkty
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: raj29@op.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY ŚWIEŻYCH WARZYW I OWOCÓW wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2016-07-26 - Zakup, dostawa i rozładunek warzyw i owoców
Dodano: 2015-10-25 - Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2015-10-25 - Zakup, dostawa i rozładunek art. spożywczych innych
Dodano: 2015-10-25 - Zakupi dostawa mleka i jego przetworów
Dodano: 2015-10-24 - zakup i dostawę i rozładunek jaj kurzych
Dodano: 2015-10-24 - Zakup , dostawę i rozładunek produktów głęboko mrożonych
Dodano: 2015-10-24 - Dostawy świeżych warzyw i owoców wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2015-08-18 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla stołówki szkolnej.
Dodano: 2014-12-30 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Zakrzewie
Dodano: 2014-10-30