Przetargi.pl
Wykonanie usługi zapewnienia miejsc noclegowych, wyżywienia oraz infrastruktury sportowej na potrzeby obozu letniego prowadzonego przez Instytut Kultury Fizycznej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nowym Sączu

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu ogłasza przetarg

  • Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Staszica 1
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 018 4434545 , fax. 018 4434545
  • Data zamieszczenia: 2015-05-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu
    ul. Staszica 1 1
    33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
    tel. 018 4434545, fax. 018 4434545
    REGON: 49186124000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zp.pwsz-ns.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wykonanie usługi zapewnienia miejsc noclegowych, wyżywienia oraz infrastruktury sportowej na potrzeby obozu letniego prowadzonego przez Instytut Kultury Fizycznej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nowym Sączu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi zapewnienia miejsc noclegowych, wyżywienia oraz infrastruktury sportowej na potrzeby obozu letniego prowadzonego przez Instytut Kultury Fizycznej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nowym Sączu W ramach usługi Wykonawca jest zobowiązany, w szczególności do zapewnienia: 1. Lokalizacji obozu: a)w odległości max. do 50 km od siedziby Zamawiającego z zastrzeżeniem lit b), b) Uwaga: Zamawiający dopuszcza realizację zamówienia w ośrodku sportów wodnych zlokalizowanym na terenie Polski, w odległości większej niż 50 km, jednak nie większej niż 300 km od siedziby Zamawiającego - w takim przypadku do obowiązków wykonawcy należeć będzie zorganizowanie wliczonego w cenę oferty, transportu uczestników obozu wraz z bagażami koncesjonowanym środkiem transportu posiadającym potwierdzoną sprawność techniczną: - na obóz: spod siedziby zamawiającego do miejsca realizacji obozu, - i z powrotem po jego zakończeniu: z miejsca realizacji obozu pod siedzibę zamawiającego, c)nad akwenem wodnym, w ośrodku sportów wodnych z przystanią jachtową oraz akwenem szkoleniowym, d)na terenie ośrodka: pomost jachtowy, domek dla wachty służbowej z widokiem na akwen szkoleniowy tzw. (oko), teren do realizacji zajęć z atletyki terenowej i obozownictwa (miejsce na ognisko obozowe), boisko do realizacji zajęć z przedmiotu: organizacja czasu wolnego (boisko do piłki siatkowej i koszykówki). 2.Wyposażenia: a)specjalistycznego sprzętu pływającego niezbędnego do zajęć dydaktycznych i do asekuracji wg zestawienia określonego w specyfikacji, b)specjalistycznego sprzętu ratowniczego wg zestawienia określonego w specyfikacji, c)miejsca do prowadzenia wykładów (salę wykładową minimum 60 - osobową wraz z wyposażeniem multimedialnym (ekran, rzutnik multimedialny, odtwarzacz DVD). d)Sprzęt, o którym mowa w lit. a) i b) powyżej musi być sprawny technicznie, nieuszkodzony spełniający wszystkie normy bezpieczeństwa. 3. Warunków mieszkaniowych: a)Zakwaterowanie wszystkich studentów oraz kadry na terenie jednego ośrodka wyposażonego w pełny węzeł sanitarny (MINIMUM 7 UBIKACJI I 14 NATRYSKÓW) oraz monitoring. b)Zakwaterowanie w pokojach: dla studentów 2-6 osobowe; dla kadry 2 osobowe 4. Wyżywienia: 1)Całodzienne wyżywienie (śniadanie w formie szwedzkiego stołu, dwudaniowy obiad z zestawem surówek oraz kolację w formie szwedzkiego stołu; do każdego posiłku napoje) w 60 osobowej wentylowanej stołówce znajdującej się na terenie ośrodka. a)Wyżywienie obozu rozpocznie się obiadem w dniu 31 lipca 2015 roku a zakończy się śniadaniem w dniu 9 sierpnia 2015 roku. 2)Pory posiłków dostosowane będą do potrzeb obozu i ustalone z kierownikiem obozu. 3)Posiłki muszą być sporządzane i wydawane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego oraz wykonane ze świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy przydatności do spożycia. Wyklucza się mięso i potrawy (posiłki) gotowe np. z puszek konserwowych, słoików itp. 4)Zamawiający nie dopuszcza podawania i serwowania posiłków w naczyniach jednorazowych. 5. Paliwa do łodzi motorowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 926100000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: kryterium jakościowe
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zp.pwsz-ns.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach