Przetargi.pl
wykonanie, dostarczanie i wydanie w roku 2016 grących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice, dla których organem założycielskim jest Gmina Radziejowice.

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Radziejowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 96-325 Radziejowice, ul. Kubickiego 3
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 046 857 71 22 , fax. 046 857 71 20
  • Data zamieszczenia: 2015-12-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Radziejowicach
    ul. Kubickiego 3 3
    96-325 Radziejowice, woj. mazowieckie
    tel. 046 857 71 22, fax. 046 857 71 20
    REGON: 14222956300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.radziejowice.ops.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    wykonanie, dostarczanie i wydanie w roku 2016 grących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice, dla których organem założycielskim jest Gmina Radziejowice.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostarczenie i wydanie gorących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice. Usługa powyższa obejmuje: 1. Przygotowanie posiłków w ilości max 11000 rocznie w dni nauki szkolnej. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiektach lub obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 2. Dostarczenie przygotowanych posiłków w stanie gotowym do spożycia do: Szkoły Podstawowej w Korytowie, Szkoły Podstawowej w Kuklówce Radziejowickiej, Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Radziejowicach w godz. 10:45-11:30 własnym środkiem transportu Wykonawcy i na koszt własny. Wykonawca zobowiązany jest posiadać decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 3. ilość dostarczanych i wydawanych posiłków w szkole może ulec zmniejszeniu stosownie do zaistniałych okoliczności(w zależności od liczby dzieci objętych tą formą pomocy). 4. maksymalna ilość zamawianych posiłków w roku 2016 wynosi 11000. zamawiający zastrzega, że liczba obiadów jest zmienna i Wykonawca nie może mieć w stosunku do Zamawiającego żadnych roszczeń z powodu realizacji umowy w mniejszym zakresie. 5. Posiłki wydawane będą w naczyniach wielorazowego użytku z wyłączeniem Szkoły Podstawowej w Radziejowicach, gdzie posiłki będą wydawane w naczyniach jednorazowego użytku. 6. W celu zapewnienia jakości i świeżości posiłków Wykonawca zapewni przygotowanie posiłków maksymalnie na 90 minut przed rozpoczęciem wydawania. 7. Wykonawca zobowiązany jest do posprzątania szkolnych stołówek po zakończeniu przez uczniów posiłku, w tym do zebrania naczyń , załadowania ich do zmywarek szkolnych , wywozu na własny koszt odpadków pozostałych po posiłkach , podjęciu innych czynności niezbędnych do pozostawienia stołówki po posiłkach w stanie czystym.8. Wymagane parametry jednej porcji obiadowej: a/ zupa - 400 ml, b/ drugie danie - w tym: - ziemniaki (kasza , ryż , makaron) - 300g, - mięso , ryba - 130g, surówka lub jarzyny gotowane- 100g, - naleśniki , pierogi , kluski - 300g, c/ kompot/sok - 200 ml. 9.Temperatura dostarczanych posiłków powinna wynosić: - zupy - 75°C, - mięsa - 70°C, ziemniaki/kasza / ryż , pierogi , kluski , naleśniki - 70°C.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.radziejowice.ops.pl oraz www.bip.radziejowice.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach