Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Radziejowicach ogłasza przetarg
- Adres: 96-325 Radziejowice, ul. Kubickiego 3
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 046 857 71 22 , fax. 046 857 71 20
- Data zamieszczenia: 2015-12-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Radziejowicach
ul. Kubickiego 3 3
96-325 Radziejowice, woj. mazowieckie
tel. 046 857 71 22, fax. 046 857 71 20
REGON: 14222956300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.radziejowice.ops.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
wykonanie, dostarczanie i wydanie w roku 2016 grących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice, dla których organem założycielskim jest Gmina Radziejowice. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostarczenie i wydanie gorących posiłków w formie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice. Usługa powyższa obejmuje: 1. Przygotowanie posiłków w ilości max 11000 rocznie w dni nauki szkolnej. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiektach lub obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 2. Dostarczenie przygotowanych posiłków w stanie gotowym do spożycia do: Szkoły Podstawowej w Korytowie, Szkoły Podstawowej w Kuklówce Radziejowickiej, Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Radziejowicach w godz. 10:45-11:30 własnym środkiem transportu Wykonawcy i na koszt własny. Wykonawca zobowiązany jest posiadać decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 3. ilość dostarczanych i wydawanych posiłków w szkole może ulec zmniejszeniu stosownie do zaistniałych okoliczności(w zależności od liczby dzieci objętych tą formą pomocy). 4. maksymalna ilość zamawianych posiłków w roku 2016 wynosi 11000. zamawiający zastrzega, że liczba obiadów jest zmienna i Wykonawca nie może mieć w stosunku do Zamawiającego żadnych roszczeń z powodu realizacji umowy w mniejszym zakresie. 5. Posiłki wydawane będą w naczyniach wielorazowego użytku z wyłączeniem Szkoły Podstawowej w Radziejowicach, gdzie posiłki będą wydawane w naczyniach jednorazowego użytku. 6. W celu zapewnienia jakości i świeżości posiłków Wykonawca zapewni przygotowanie posiłków maksymalnie na 90 minut przed rozpoczęciem wydawania. 7. Wykonawca zobowiązany jest do posprzątania szkolnych stołówek po zakończeniu przez uczniów posiłku, w tym do zebrania naczyń , załadowania ich do zmywarek szkolnych , wywozu na własny koszt odpadków pozostałych po posiłkach , podjęciu innych czynności niezbędnych do pozostawienia stołówki po posiłkach w stanie czystym.8. Wymagane parametry jednej porcji obiadowej: a/ zupa - 400 ml, b/ drugie danie - w tym: - ziemniaki (kasza , ryż , makaron) - 300g, - mięso , ryba - 130g, surówka lub jarzyny gotowane- 100g, - naleśniki , pierogi , kluski - 300g, c/ kompot/sok - 200 ml. 9.Temperatura dostarczanych posiłków powinna wynosić: - zupy - 75°C, - mięsa - 70°C, ziemniaki/kasza / ryż , pierogi , kluski , naleśniki - 70°C. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.radziejowice.ops.pl oraz www.bip.radziejowice.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10