Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 83-300 Kartuzy, ul. Hallera 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6812631 , fax. 058 6812631
- Data zamieszczenia: 2015-12-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Hallera 1 1
83-300 Kartuzy, woj. pomorskie
tel. 058 6812631, fax. 058 6812631
REGON: 19023213100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringu (żywienia zbiorowego) w ramach projektu SZUKAM ZNAJDUJĘ PRACUJĘ realizowanego w ramach RPO WP Działanie 6.1 Aktywna Integracja, Poddziałanie 6.1.2. Aktywizacja Społeczno-Zawodowa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu SZUKAM ZNAJDUJĘ PRACUJĘ realizowanego w ramach RPO WP Działanie 6.1 Aktywna Integracja, Poddziałanie 6.1.2. Aktywizacja Społeczno-Zawodowa realizowanego przez Zamawiającego, Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Kartuzach w latach 2015-2018. 2. Poprzez świadczenie usługi cateringowej Zamawiający (GOPS) rozumie usługę obejmującą przygotowywanie, dostarczanie i podawanie posiłków w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. W ramach świadczonych usług Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym dziennym, tygodniowym lub miesięcznym zapotrzebowaniem przez Zamawiającego na wskazane spotkanie. 3. Usługi cateringowe będą świadczone w siedzibie Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kartuzach ul. Gdańska 10c lub ul. Mściwoja II 28A od poniedziałku do niedzieli. 4.W ramach świadczenia usług cateringowych Wykonawca zapewni: obiad wg poniższej specyfikacji, jako przyjętego standardu. Obiad obejmować będzie w ilości średnio dla 20 (od 10 do 40) osób jednorazowo w godz. 11.00 - 18.00): -danie główne mięsne, co najmniej 3 propozycje (co najmniej 130 g mięsa na osobę np. w porcji gulaszu ma być 130 gram mięsa a nie 80 g sosu i 50 g mięsa), -danie główne rybne, 2 propozycje (co najmniej 130 g ryby na osobę), -dodatki do dań głównych: -ziemniaki gotowane/pieczone, ryż, makaron, kasza (co najmniej 300 g na osobę), -zestaw surówek (co najmniej 300 g na osobę). -soki owocowe 2 rodzaje (co najmniej 300 ml na osobę), -wodę niegazowaną i gazowaną co najmniej 250 ml na osobę. Szacunkowa ilość posiłków ok. 5120. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, nie będzie żądał od Wykonawcy składającego ofertę wadium zgodnie z art. 45 ust. 2 PZP.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.kartuzy.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa przygotowania i dowożenia posiłków do przedszkola gminnego oraz punktu przedszkolnego na terenie Gminy Słupsk w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-25 - Usługa cateringowa - przygotowanie i dostarczanie obiadów jednodaniowych dla dzieci i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Starogard Gdański
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne usługi przygotowywania i dostarczania posiłków na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Gdańskiego
Dodano: 2016-06-28 - Usługa przygotowania i dowożenia posiłków do przedszkola gminnego oraz punktów przedszkolnych na terenie Gminy Słupsk w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-22 - Świadczenie usług żywieniowych dla dzieci szkolnych i osób skierowanych przez Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Słupsku w roku 2016-2017
Dodano: 2016-04-15 - 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków dla Szkoły Podstawowej nr 12 w Gdańsku ul. Człuchowska 6 oraz oddziałów przedszkolnych Szkoły Podstawowej nr 12 w Gdańsku ul. Człuchowska 4.
Dodano: 2016-04-13 - PRZETARG NIEOGRANICZONY/oraz art.5 ust 1/ Na przygotowanie, dostarczanie i wydawanie posiłków dla funkcjonariuszy kwaterowanych w obiektach Policji w Gdańsku ul. Harfowa 60
Dodano: 2016-04-05 - PRZETARG NIEOGRANICZONY Na żywienie osób przebywających w PDOZ dla KMP w Słupsku
Dodano: 2016-03-31 - PRZETARG NIEOGRANICZONY na żywienie osób przebywających w PDOZ dla KMP w Słupsku
Dodano: 2016-03-23 - Obsługa pensjonatu myśliwskiego w Ośrodku Hodowli Zwierzyny Nadleśnictwa Trzebielino w miejscowości Wiatrołom 9 wraz z przygotowaniem i podawaniem posiłków oraz zakwaterowania i wyżywienia osób na terenie obwodu łowieckiego nr 107 Nadleśnictwa Trzebielino w sezonie łowieckim 2016/17
Dodano: 2016-02-24