Przetargi.pl
USŁUGA ŻYWIENIA W SYSTEMIE ZLECONYM (CATERING) 24/ZP/15

31 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 95-100 Zgierz, ul. Konstantynowska 85
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 42 750 20 98 , fax. 42 750 21 01
  • Data zamieszczenia: 2015-01-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    ul. Konstantynowska 85 85
    95-100 Zgierz, woj. łódzkie
    tel. 42 750 20 98, fax. 42 750 21 01
    REGON: 10106725600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.31wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Obrona

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    USŁUGA ŻYWIENIA W SYSTEMIE ZLECONYM (CATERING) 24/ZP/15
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest wykonywanie usługi żywienia w systemie zleconym tj. przygotowywania, dowozu oraz dystrybucji posiłków całodziennych dla żołnierzy Jednostki Wojskowej 1523 Inowrocław i Jednostki Wojskowej 3538 Nisko w stołówce wojskowej w Regnach w ilości 0-55 osób, według obowiązującej normy wyżywienia określonej w rozporządzeniu MON z dnia 11 grudnia 2009 r. w sprawie bezpłatnego wyżywienia żołnierzy zawodowych i kandydatów na żołnierzy zawodowych (Dz. U. Nr 216 poz. 1679). Wykonawca świadczył będzie codzienne usługi żywieniowe wyłącznie w formie gotowych posiłków lub suchego prowiantu: -I śniadanie, -II śniadanie, -obiad - zestaw (zupa + pieczywo + danie) - na cały stan żywionych; - jarzyna gotowana (ciepła) - na cały stan żywionych; - surówka - na cały stan żywionych; - napój - na cały stan żywionych; - deser - na cały stan żywionych; -kolacja Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 9 do SIWZ. Zamawiający gwarantuje realizację umowy na poziomie nie mniejszym niż 25% maksymalnej wartości umowy (dotyczy każdego zadania). Wykonawcy nie przysługują roszczenia o realizację umowy w zakresie przekraczającym uzasadnione potrzeby Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium należy wnieść w wysokości 1 500,00 zł . Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie w świadczeniu usług żywienia w systemie zleconym (ilość świadczonych usług)
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.31wog.wp.mi.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach