Powiatowy Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek w Piszu ogłasza przetarg
- Adres: 12-200 Pisz, ul. Warszawska 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 87 425 47 50 , fax. 87 425 47 53
- Data zamieszczenia: 2014-12-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek w Piszu
ul. Warszawska 1 1
12-200 Pisz, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 87 425 47 50, fax. 87 425 47 53
REGON: 28095448400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.powiat.pisz.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa przygotowania i dostarczania posiłków (catering)dla uczestników projektu Kompleksowe wsparcie szkół w Powiecie Piskim współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków dla uczestników projektu Kompleksowe wsparcie szkół w Powiecie Piskim współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, do miejsca oraz w dniach wskazanych przez Zamawiającego (catering). Realizacja przedmiotu zamówienia odbędzie się w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 30.04.2015 r. i jest możliwa we wszystkie dni tygodnia (poniedziałek-niedziela), z wyłączeniem dni, o jakich stanowi ustawa z dnia 18 stycznia 1951 r. o dniach wolnych od pracy (Dz. U. z 1951r. Nr 4, poz.28, z późn. zm.). Wykonawca w ramach świadczenia usługi będzie dostarczał posiłki sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym przez Zamawiającego na 3 dni przed planowanym spotkaniem w danej placówce zapotrzebowaniem. Ilość i wielkość zamawianych posiłków wskazana w zapotrzebowaniu przez Zamawiającego stanowi maksymalny ich zakres i wielkość danej partii zamówienia. Świadczenie usług przez Wykonawcę jest dopuszczalne wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. W tym względzie Wykonawca zobowiązany jest także do przestrzegania przepisów w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, zwłaszcza ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.). Świadczenie usługi przygotowania i dostarczania posiłków przez Wykonawcę (catering) obejmować będzie zapewnienie przerwy kawowej oraz obiadu wraz z obsługą kelnerską. Zamawiający podzielił zamówienie na 2 części. Część 1. Przygotowanie i dostarczenie posiłków na szkolenia w toku realizacji Rocznego Planu Wspomagania w 45 szkołach i placówkach. Łączna szacunkowa liczba zestawów posiłków: 4.500 porcji, w tym przerwa kawowa: 2.500 porcji oraz 2.000 porcji obiadowych. Część 2. Przygotowanie i dostarczenie posiłków na szkolenia w ramach sieci współpracy w projekcie Kompleksowe wsparcie szkół w Powiecie Piskim. Łączna szacunkowa liczba przerw kawowych: 314 w trakcie szkoleń w ramach cyklu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie wykonawcy w realizacji usług podobnych do przedmiotu zamówienia
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.powiat.pisz.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dowiezienie i wydawanie posiłków w placówkach oświatowych na terenie gminy Rozogi w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-15 - przetarg nieograniczony na usługę żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2016-07-07 - Żywienie pacjentów Szpitala Mrągowskiego im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Dodano: 2016-06-14 - sporządzanie posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego Sp. z o.o. w Pasłęku
Dodano: 2016-03-31 - Usługi w zakresie przygotowywania i dostarczania posiłków dla jednostek organizacyjnych Powiatu Kętrzyńskiego.
Dodano: 2016-03-10 - Przygotowanie i dostarczanie gorących posiłków dla uczniów szkół podstawowych i zespołów szkół z terenu Gminy Grodziczno.
Dodano: 2015-11-30 - Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów szpitala
Dodano: 2015-11-20 - Usługi w zakresie kompleksowego przygotowywania, dostarczania oraz podawania posiłków szpitalnych pacjentom Szpitala Powiatowego w Kętrzynie
Dodano: 2015-11-12 - Przygotowanie i dostarczanie gorących posiłków dla uczniów szkół podstawowych i zespołów szkół z terenu Gminy Grodziczno.
Dodano: 2015-11-03 - SAP.221-26.2015 Zapewnienie usługi restauracyjnej
Dodano: 2015-11-02