Przetargi.pl
Usługa przygotowania i dostarczania posiłków (catering)dla uczestników projektu Kompleksowe wsparcie szkół w Powiecie Piskim współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki

Powiatowy Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek w Piszu ogłasza przetarg

  • Adres: 12-200 Pisz, ul. Warszawska 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 87 425 47 50 , fax. 87 425 47 53
  • Data zamieszczenia: 2014-12-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół i Placówek w Piszu
    ul. Warszawska 1 1
    12-200 Pisz, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 87 425 47 50, fax. 87 425 47 53
    REGON: 28095448400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.powiat.pisz.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowania i dostarczania posiłków (catering)dla uczestników projektu Kompleksowe wsparcie szkół w Powiecie Piskim współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są usługi przygotowania i dostarczania posiłków dla uczestników projektu Kompleksowe wsparcie szkół w Powiecie Piskim współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, do miejsca oraz w dniach wskazanych przez Zamawiającego (catering). Realizacja przedmiotu zamówienia odbędzie się w terminie od dnia podpisania umowy do dnia 30.04.2015 r. i jest możliwa we wszystkie dni tygodnia (poniedziałek-niedziela), z wyłączeniem dni, o jakich stanowi ustawa z dnia 18 stycznia 1951 r. o dniach wolnych od pracy (Dz. U. z 1951r. Nr 4, poz.28, z późn. zm.). Wykonawca w ramach świadczenia usługi będzie dostarczał posiłki sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym przez Zamawiającego na 3 dni przed planowanym spotkaniem w danej placówce zapotrzebowaniem. Ilość i wielkość zamawianych posiłków wskazana w zapotrzebowaniu przez Zamawiającego stanowi maksymalny ich zakres i wielkość danej partii zamówienia. Świadczenie usług przez Wykonawcę jest dopuszczalne wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. W tym względzie Wykonawca zobowiązany jest także do przestrzegania przepisów w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, zwłaszcza ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.). Świadczenie usługi przygotowania i dostarczania posiłków przez Wykonawcę (catering) obejmować będzie zapewnienie przerwy kawowej oraz obiadu wraz z obsługą kelnerską. Zamawiający podzielił zamówienie na 2 części. Część 1. Przygotowanie i dostarczenie posiłków na szkolenia w toku realizacji Rocznego Planu Wspomagania w 45 szkołach i placówkach. Łączna szacunkowa liczba zestawów posiłków: 4.500 porcji, w tym przerwa kawowa: 2.500 porcji oraz 2.000 porcji obiadowych. Część 2. Przygotowanie i dostarczenie posiłków na szkolenia w ramach sieci współpracy w projekcie Kompleksowe wsparcie szkół w Powiecie Piskim. Łączna szacunkowa liczba przerw kawowych: 314 w trakcie szkoleń w ramach cyklu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie wykonawcy w realizacji usług podobnych do przedmiotu zamówienia
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.powiat.pisz.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach