Powiatowy Zespół Opieki Zdrowotnej w Ostródzie Spółka Akcyjna ogłasza przetarg
- Adres: 14100 Ostróda, ul. Władysława Jagiełły
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 896 427 357 , fax. 896 469 250
- Data zamieszczenia: 2017-12-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Zespół Opieki Zdrowotnej w Ostródzie Spółka Akcyjna
ul. Władysława Jagiełły 1
14100 Ostróda, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 896 427 357, fax. 896 469 250
REGON: 51139872500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-ostroda.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Powiatowym Zespole Opieki Zdrowotnej w Ostródzie S.A. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Powiatowym Zespole Opieki Zdrowotnej w Ostródzie S.A.. Przygotowanie posiłków odbywać się będzie na bazie kuchni Wykonawcy z uwzględnieniem diet oraz kaloryczności posiłków. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55322000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Dla uznania, że Wykonawca spełnia w/w warunek wymagane jest załączenie do oferty: a) Oryginału oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 25a ust. 1 ustawy PZP.- według wzoru na załączniku nr 2 do SIWZ. b) Koncesja, zezwolenie lub licencja na podjęcie i prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem, tj.: • Decyzja/Opinia Państwowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy lub miejsce prowadzenia przez niego działalności potwierdzającą, że kuchnia Wykonawcy jest wpisana do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS w zakresie prowadzonej działalności, a więc decyzję zatwierdzającą dany obiekt do prowadzenia działalności gastronomicznej w zakresie pełnej produkcji posiłków tj.: od surowca do gotowej potrawy oraz ich dystrybucji tj.: przewozu posiłków w systemie cateringowym lub równoważnym dla innych placówek tj.: odbiorców zewnętrznych, zakładu żywienia zbiorowego środkami transportu w sposób zabezpieczający przed zanieczyszczeniem i wtórnym zakażeniem na czas realizacji przedmiotowego zamówienia. W/w dokumenty podpisuje każdy Wykonawca składający ofertę, a w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie powyższy dokument podpisuje Pełnomocnik w imieniu całego konsorcjum. Wykonawcy występujący wspólnie (np. konsorcjum, spółka cywilna) w polach nazwa i adres Wykonawcy wpisują dane wszystkich Wykonawców występujących wspólnie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: IX. 3. Oferta musi zawierać: a) wypełniony formularz oferty (na załączonym druku- zał. nr 1do SIWZ), b) wypełniony formularz asortymentowo-cenowy (na załączonym druku- zał. nr 4 do SIWZ), c) oświadczenie z art. 24a ust. 1 ustawy PZP dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu ( na załączonym druku – zał. nr 2 do SIWZ), d) oświadczenie z art. 24 a ust. 1 ustawy PZP dotyczące przesłanek wykluczenia z udziału w postępowaniu ( na załączonym druku – zał. nr 3 do SIWZ), e) pełnomocnictwo do reprezentowania firmy na zewnątrz (jeżeli dotyczy), f) w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie – pełnomocnictwo do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego, podpisane przez wszystkich Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, w tym ustanowionego Wykonawcę – pełnomocnika (jeżeli dotyczy), g) zobowiązanie innych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia, w przypadku gdy Wykonawca będzie polegał na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów (jeżeli dotyczy).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków do szkół z terenu gminy Iława w roku 2024
Dodano: 2023-11-13 - „Przygotowanie i wydawanie dwudaniowych gorących posiłków podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kętrzynie w okresie od 02.01.2023 r. do 29.12.2023r.”
Dodano: 2023-03-03 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu w Ostródzie S. A. .
Dodano: 2023-01-02 - „Zakup gorącego posiłku (zupa z wkładką mięsną i pieczywem) z usługą dowozu do stołówki MOPS Ełk, znajdującej się przy ul. Wojska Polskiego 24 w Ełku”.
Dodano: 2020-12-03 - ,,Usługa kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Powiatowym Zespole Opieki Zdrowotnej w Ostródzie S.A.’’.
Dodano: 2016-12-06