Przetargi.pl
Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/354/018/U/15

Politechnika Gdańska Wydział Zarządzania i Ekonomii ogłasza przetarg

  • Adres: 80-233 Gdańsk, ul. Narutowicza 11/12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. +48 58 348 60 20 , fax. +48 58 347 24 53
  • Data zamieszczenia: 2015-10-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska Wydział Zarządzania i Ekonomii
    ul. Narutowicza 11/12 11/12
    80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. +48 58 348 60 20, fax. +48 58 347 24 53
    REGON: 00000162000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pg.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelowa związana z organizacją konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej - ZP/354/018/U/15
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelowa w zakresie spotkań i konferencji podczas VII Konferencji Naukowej Katedr Marketingu Uczelni Technicznych PROBLEMY WSPÓŁCZESNEGO MARKETINGU I LOGISTYKI - TEORIA I PRAKTYKA organizowanej przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej. 2. Wymagania dotyczące obiektu hotel świadczący usługi o charakterze stałym, o standardzie minimum trzygwiazdkowym, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów oraz ujętym w Centralnym Wykazie Obiektów Hotelarskich prowadzonym przez Ministerstwo Sportu i Turystyki. Położenie hotelu Polska, województwo pomorskie, miasto Gdańsk w pasie nadmorskim w odległości od stacji kolejowej nie przekraczającej 5 kilometrów od obiektu hotelowego. Całość świadczonej usługi, nocleg, wyżywienie oraz sale konferencyjne muszą być świadczone w jednym budynku. Wykonawca w ramach świadczonej usługi umożliwi bezpłatnie uczestnikom konferencji korzystanie z zaplecza fitness, i basenu hotelowego. 3. Termin realizacji: 3 - 4 grudnia 2015r. 4. Zapewnienie uczestnikom zakwaterowania, jeden nocleg w dniu 03.12.2015 od godziny 8:00 (doba hotelowa) zgodnie z formularzem rzeczowo-cenowym załącznik nr 1a do SIWZ 5. Początek konferencji: 3 grudnia 2015 r., ok. godz. 10:00. 6. Koniec konferencji: 4 grudnia 2015 r., ok. godz. 15.00 Wykonawca umożliwia opuszczenie pokoi po godzinie 15:00. 7. Zapewnienie 2 sal konferencyjnych wraz ze sprzętem multimedialnym (rzutnik, flipchart, wifi, nagłośnienie, mikrofony) w dniach od 3 grudnia 2015 roku od godziny 10:00 do dnia 04.12.2015 roku do ok. godz. 15:00. 8. Przerwa kawowa składać się ma z: kawy typu Lavazza, mleka, herbaty typu Lipton, cukru, cytryny, wody gazowanej, wody niegazowanej, soków 100%, ciasteczek. 9. Lunch bufetowy w dniu 3 grudnia 2015 dla 55 osób: Zupa Consomme z domowym makaronem Bufet ciepły Pieczone żeberka w sosie własnym Smażony filet z soli w sosie maślano-cytrynowym Ziemniaki z koperkiem Penne w pomidorach Fasolka szparagowa z masłem Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 10. Lunch bufetowy w dniu 4 grudnia 2015 dla 45 osób: Zupa Krem ziemniaczany Bufet ciepły Grillowana pierś z kurczaka Smażony filet z pstrąga w migdałach Ziemniaki opiekane Ryż z warzywami Pierogi z mięsem podane z boczkiem i cebulą Mieszanka warzyw z sezamem Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną 11. Uroczysta kolacja w dniu 3 grudnia 2015 serwowana dla 60 osób: Przystawka Smażona flądra podana z konfiturą z czerwonej cebuli i sosem maślano-cytrynowym Główne danie Roladka z kurczaka ze szparagami podana na ratatui warzywnym i risotto bazyliowym Deser Owocowa tarta z bezą Bufet zakąskowy Pieczony schab z bakaliami Grillowane krewetki podane na salsie z ananasa Coctailowy łosoś z bazylią i bekonem Roladki drobiowe Kurczak w tymianku w cieście filo Sałatka grecka Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem Marynaty i dipy Sosy zimne Pieczywo smakowe Bufet deserowy Krem brulee Babeczki z owocami Napoje Kawa, herbata Woda z miętą i cytryną na stołach 12. Cena jednostkowa za pokój 1 osobowy ze śniadaniem (jedna doba) nie może przekroczyć 220 zł/osobę /brutto. 13. Cena jednostkowa za pokój 2 osobowy ze śniadaniem (jedna doba) nie może przekroczyć 240 zł brutto. 14. Wynajem sal konferencyjnych nie może przekroczyć 1000 zł brutto za dwa dni. 15. Cena jednostkowa za przerwę kawową (całodzienną) nie może przekroczyć 35 zł/osobę /brutto. 16. Cena jednostkowa za przerwę kawową (jednorazowa) nie może przekroczyć 15 zł/osobę /brutto. 17. Cena jednostkowa za lunch bufetowy w dniu 4 grudnia nie może przekroczyć 55 zł/osobę /brutto. 18. Cena jednostkowa za lunch bufetowy w dniu 5 grudnia nie może przekroczyć 55 zł/osobę /brutto. 19. Cena jednostkowa za uroczystą kolację w dniu 4 grudnia nie może przekroczyć 125 zł/osobę /brutto. 20. ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do niezrealizowania przedmiotu umowy w całości, tj. w ilościach podanych w formularzu rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 1a do SIWZ, a WYKONAWCY w takim przypadku nie będzie przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu, jak również nie będzie on uprawniony do żądania zapłaty wynagrodzenia za niezrealizowaną część usługi. 21. ZAMAWIAJĄCY zastrzega sobie prawo do zwiększenia lub zmniejszenia przedmiotu umowy o 20% ilości podanych w formularzu rzeczowo - cenowym stanowiącym załącznik nr 1a do SIWZ. 22. Ostateczna liczba uczestników konferencji zostanie podana najpóźniej 3 dni kalendarzowe przed rozpoczęciem konferencji. 23. Wykonawca ma obowiązek udostępnić miejsce na: - stoisko Sponsora w hallu hotelowym - flagi reklamowe przed wejściem do hotelu szt. 4 - plakat przed każdą salą obrad - tabliczkę Sponsora o długości 45 cm na każdej mównicy - roll-up w każdej sali obrad
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Czas dotarcia do miejsca świadczenia usługi od stacji ko0lejowej
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach